Nitrogen gjødsel for Red Ginger

October 18

Nitrogen gjødsel for Red Ginger

Rød ingefær er en dekorativ anlegg med grønt løv, pulserende rød floral støttebladene og hvite blomster. Den vokser i tropiske og subtropiske klima, i våte eller tørre områder. Red ginger foretrekker jordsmonn så gartnere måtte legge gjødsel som inneholder nitrogen å anlegget trives. Nitrogen gjødsel kommer i mange former.

Gjødsel krav og fordeler

Red ginger vokser best i næringsrik jord. Eksperter på University of Hawaii anbefaler å bruke en fullstendig gjødsel, inkludert nitrogen, til rød ingefær månedlig. Rød ingefær planter med tilgang til tilstrekkelig nitrogen produsere mer blomster enn de med mindre nitrogen. Nitrogen redusere ikke levetiden til snittblomster fra røde ingefær planter. Derfor kan legge ekstra nitrogen til jord gjøre det mer lønnsomt å vokse røde ingefær planter for snittblomster.

Nitrogen bruk

Bruke nitrogen til rød ingefær månedlig som en del av den vanlige gjødsling, men teste jord regelmessig for å sikre at den ikke har en bygge av nitrogen. Rød ingefær planter vil bruke nok av jordas nitrogen, men bare opp til et visst punkt. Jordtester er en god indikasjon på hvor mye nitrogen røde ingefær behov i en bestemt jord. Overskytende nitrogen i jord kan lekke inn grunnvann som forurensende, så ikke Legg mer nitrogen enn er gjødsel instruksen ringe for.

Tradisjonelle gjødsel

Mest tradisjonelle gjødsel i hagearbeid butikker vise sine ratio nitrogen, fosfor og kalium på etiketten eller pakke. Det første tallet i forholdet er prosentandelen av nitrogen. 10-5-5 forholdet gjødsel inneholder for eksempel 10 prosent nitrogen og dobbelt så mye nitrogen som fosfor eller kalium. For å få de beste resultatene, velger du gjødsel forholdet basert på jord som angir beløpene i forskjellige næringsstoffer i jordsmonnet. University of Hawaii-eksperter anbefaler å bruke gjødsel med en NPK forholdet mellom 1:1:1 og 3:1:5.

Organisk gjødsel

Organisk gjødsel, som kompost, gjødsel og plante tilbehør, også legge til nitrogen til jord. Organisk gjødsel slipper ofte nitrogen sakte. Organisk gjødsel som frigjør nitrogen sakte kan være praktisk for rød ingefær dyrkere fordi de varer lenger og krever færre programmer enn tradisjonelle gjødsel. Nærings-sulten rødt ingefær bruker ikke opp alle næringsstoffene samtidig, og organisk gjødsel gi plantene næringsstoffer for en lengre periode. Bruk en organisk gjødsel som inneholder en høy nitrogen-til-karbon forhold eller gjødsel kan faktisk redusere mengden av nitrogen i jord. Strå og sagmugg inneholde for lite nitrogen gavne røde ingefær uten ekstra nitrogengjødsel, men de fleste kompost, de fleste manures og alfalfa inneholder nok nitrogen for rød ingefær i mange jord.