Newport blomstrende plomme informasjon

July 20

Et vakkert tre legger skjønnhet til ethvert hjem, og et populært valg er Newport blomstrende plomme treet. På vårparten setter dette treet virkelig på et show, med rosa blomster og pulserende lilla plommer.

Frøplante

Unge frøplanter trenger ekstra fosfor å oppmuntre god root utvikling, og det er best å unngå gjødsling sent i vekstsesongen. Høyt volum av nitrogen i jord kan føre til sterk vegetativ vekst på planter på bekostning av blomst knopp utvikling.

Newport blomstrende plomme treet

Newports er hardiest lilla blad plommer; de kan tilpasses ulike jord, men foretrekker godt drenert, syre jord og rikelig med sol å bringe ut rikeste blad fargen. Det begynner å vokse rene hvite blomster rundt slutten av februar, og så blek rosa blomster om våren. Plommer vises i sommer.

Gjennomsnittlig vekst og høyde

Dette treet har en moden høyde på 15 føtter, med spredning av 10 fot, lage en avrundet form, med peker oppover grener. I Newport er utsatt for wilt og skadedyr som bladlus, borers, skalaer, melete feil og telt larvene.

Populære Planting artikler

Populære magasiner som "Bedre hjem og hager" anbefaler i Newport på grunn av sin vakre blomster, overdådige frukt og kule skyggen tilbyr de varme månedene.

Punkter å huske

En frøplante er først plantet, er det opptatt prøver å etablere sin rot system, så det ikke kan vokse mye første året. Det er viktig å se dette treet for sykdom eller skadedyr, som kan bli oppdaget ganske tidlig av mengden frukt treet produserer.