New Jersey bygning koder for pellets komfyr

April 1

New Jersey bygning koder for pellets komfyr

Trepellets er laget med sagmugg og andre saw fresing rest eller fra grener restene etter hogger tømmer. På grunn av den høye konsentrasjonen av tre i pellets, de er ekstremt brannfarlig og brenne med en svært høy forbrenning rate. Delstaten New Jersey har bestemt bygning koder som huseiere og byggherrer må følge når du installerer eller bruker pellet-brenning apparater, som ovner, som trekker røyk og varme opp peis eller andre typer ventil system.

ASTM standarder - Liners

Ifølge American Society for Testing og materialer, må Ovnens røykrøret inneholde en leire røykrøret liner, laget av brent leire, skifer eller overflate leire, som er veldig effektive for absorpsjonen av varme. En flue liner er i hovedsak en lagdeling av røykrør at enten fører skorsteinen eller en lignende åpning på toppen av strukturen. Disse flislagte liners anbefales for eldre strukturer der rengjøring av Pipa er ofte neglisjert. Hvis røykrøret duken ikke overholder ASTMS leire-basert standard materiale, bør en spesiell etikett knyttes til veggen ved ovnen med en advarsel om at røykrør i spørsmålet bør bare brukes komfyren bestemt materialet brant inni den og det bør ikke brukes for andre slags apparatet.

Tilstrekkelig ventilasjon

Du må opprette et riktig ventilasjonsåpningene system fra din pelletskaminen utendørs, enten gjennom en vegg eller en eksisterende mur skorsteinen. Ventilasjon inkluderer minimum stige og kjøre konfigurasjoner av albuene og rør; en pipe-adapter som sikrer riktig vent tilkoblinger til ovnen; en enkelt eller dobbelt "T" røret med cap som er lett å åpen og feilfri; og en 1 tomme klaring mellom ventilen og brennbare materialer. Hvis ventilering gjennom skorsteinen, må ha den grundig kontrolleres og rengjøres monterer komfyren.

Mulig tillatelser

Mens tillatelser kan variere fra by til by, før du installerer en pelletskaminen, må du kontakte New Jersey Department of Community Affairs office om en spesiell tillatelse er nødvendig for solid-brenning apparater som bruker peisen. I township av West Milford, for eksempel er årsavgiften $80.

La ekspertene

Husk at en ikke installert forbrenning oppvarming enhet av noe slag, inkludert pellets komfyr, kan presentere en bestemt helse og brannfare. Med mindre du har betydelig erfaring og kunnskap om brannsikkerhet, ansette en lisensiert tekniker, sertifisert av skorsteinen Safety Institute of America, for installasjon og innledende drift av din pelletskaminen. Han kan tilby nyttige råd oppvarming prosedyrer, brannsikkerhet, riktig rengjøring av åpninger og andre problemer. Hvis du kjøper din pelletskaminen, kan du vanligvis finne en kvalifisert person i butikken å.