Netto Potter for Hydroponics

March 1

Hydroponic gartnere netto Potter for å holde røttene av anlegget i flytende gjødsel løsning. Pottene er ikke faktisk laget av et fleksibelt nett, men heller en mesh plast i form ligner på en vanlig hage pott. De er tilgjengelige i en rekke størrelser fra forhandlere spesialiserer hydroponic hagearbeid.

Bruker

Mange planter vil vokse i netto potter. Mesh tillater luftsirkulasjon rundt røttene mens også røttene trenge gjennom potten og nå voksende medium. Plass nett pottene ca 12 inches hverandre i hydroponic system, ifølge University of Florida nettstedet.

Voksende Medium

Plass en courser voksende medium i netto potter. Universitetet i New Hampshire anbefaler bruk av potting mikser som vermikulitt, sand, ull rock eller perlite. Plant to til fire frø per netto pott og tynn ved å fjerne svakeste anlegget hvis potten blir overfylte.

Netto Potter spesifikasjoner

Faktiske spesifikasjoner av netto pottene varierer, men de vanligvis konstruert av plast og inkluderer hull i felger for hengende potten. De er kompatible med en rekke hydroponic systemer og varierer i størrelse fra 2 inches til 8 1/2 inches i diameter. Kvadratiske eller rektangulære netto Potter er også tilgjengelig i størrelser opp til 9 av 9 tommer.