Navnet på Rose oljen

October 3

Navnet på Rose oljen

Medlem av anlegget familien Roseacea, slekten Rosa roser er hardfør staude planter dyrkes for skjønnhet og egenskaper av blomsten. En av mest brukte essensielle oljer i parfyme eller aromaterapi, steg essensielle oljen, også kjent som rose otto eller attar Rose, oppnås ved damp destillasjon av kronbladene på en rose. Rose absolutt er en annen type rose essens avledet av løsemiddel utvinning av olje fra roseblader. Rose absolutt er base duften for et variert utvalg av kosmetiske produkter og er den foretrukne formen for rose duft i parfymeindustrien.

Beskrivelse

Lys gul til lys grønn, olje Rose har en stikkende lukt av fersk kuttet roser. Terapeutiske karakteren steg essensielle oljen er den reneste, naturlige form av økte olje. Rundt om i verden finnes mer enn 15.000 ulike arter, varianter og hybrider av roser i hager, urbane landskap og kommersielle dyrking. De to viktigste artene av roser dyrket for økte olje inkluderer Rosa centifolia, også kjent som kål steg og Rosa damascena, ofte kalt damask steg. De delikate roseblader er samlet ved soloppgang og destillasjon skjer på samme dag. Fleste kommersielle steg essensielle oljen produksjon skjer i Tyrkia, Bulgaria, India, Pakistan, Iran, Kina, Frankrike og Egypt. På grunn av intens mengden arbeid kreves for dyrking, høsting og behandling av roseblader, ren og naturlig, terapeutiske karakteren er steg essensielle oljen ganske dyrt.

Duft

Rose olje er en viktig ingrediens i såper, lotion, bad gelé, badesalt. Rose olje brukes til å lukte stearinlys og luftrensere. Søte, ren olje er en av de mest brukte duftene i parfymeindustrien. Verdsatt for sin urteaktig, krydret, sensuelle og floral duft, har økte olje mange forskjellige programmer i aromaterapi. Rose essensielle oljen er beroligende, beroligende og imparts en følelse av velvære og emosjonelle balanse.

Helbredende egenskaper

Rose essensielle oljen presenterer anti-spasmodic, antiseptisk, anti-virus, anti-bakteriell, astringent, afrodisiakum og anti-Hemorrhagic egenskaper. For århundrer er økte olje verdsatt for sine helbredende egenskaper. Rose essensielle oljen er fortsatt mye brukt i østlige asiatiske kulturer. Tradisjonelt økte olje er brukt til å behandle seksuell funksjonshemninger, frigidity, herpes, hudsykdom, magesår, rynker, sår, impotens og infeksjon. Hvile og slappe av i en huden beroligende varmt bad. Legge til seks til åtte dråper rose essensielle oljen, en kopp meieri krem, en halv kopp organisk honning og 2 oz. grapeseed olje i varmt vann, blande godt. Nyte i 20 minutter. La huden til luft tørr. Den helbredende suge vil avlaste ubehaget for insektsbitt, chapped eller tørr hud og solbrenthet.

Lagring

Lagre steg essensielle oljen i mørk farget glassflasker med luft-tett lokk. Oppbevares på et mørkt sted hvor UV-stråler ikke kan ødelegge olje. Riktig lagret, økte olje beholder sin delikate, honning-lignende duft i år.