Navnet på et tre med blomster som ser ut som smørblomster

September 1

Blomstrende trær er mye brukt i hager legge til farge og interesse i landskap og kommer i et bredt spekter av blomst-fargevalg. Dette inkluderer et tre som har blomster som ligner smørblomster. Blomstrende trær er sekundær betydning til skyggen trærne økologisk, matche skyggen trærne sjelden attraktiviteten av sistnevnte.

Identifikasjon

Cochlospermum er stedegne trær i tropene i 1822. Buttercup treet (Cochlospermum vitifolium) er et tre i denne slekten. Buttercup treet er også referert til som yellow silk bomull.

Beskrivelse

Buttercup treet er løvfellende og vokser til en eldre høyde av ca 33 fot. Treet begynner å blomstre i en tidlig alder med buttercup-lignende, store, lyse gule blomster. Enkle eller doble blomster vedvarer i nesten tre måneder. Buttercup treet har tenner, lobed, 12-tommers bred løvverk.

Kulturelle krav

Buttercup trær vokser lett i en rekke godt drenert jord inkludert dårlig-fruktbare og steinete bakken. Etablerte trær er lite vedlikehold. Overføre borekaks eller frø. Trær som blomstrer med doble blomster overføres bedre med bruk av borekaks, som sitert av Mark Stebbins i blomstrende trær Florida (1999).