Navnene på sørlige arvestykke blomsterløker

September 10

Sørlige arvestykke blomsterløker er en rekke av blomstrende planter vokst fra pærer i sørstatene, som Texas. De ulike eksemplene ble brakt til Sør av innvandrere i mange tilfeller, og ifølge Dr. William C. Welch Texas A & M University, overlevert som arvestykker gjennom generasjoner av sørlige familier.

Lady Jane Tulip

En Lady Jane tulip (Tulipa clusiana) er en rosa og hvit bicolored blomst med ingen duft. Planten kommer fra 6 til 12 inches høy, med 1 - til 2-tommers blooms. Tulip skal plantes i høst og en dybde på to til tre ganger lyspæren størrelsen på tidspunktet for planting. Lady Jane tulip vanligvis blomstrer en gang i løpet av mars og trenger full Søn å vokse riktig.

Kinesisk hellige Lily

Den Narcissus tazetta orientalis, eller kinesisk hellige lilje, er en type narcissus med hvite kronblader og en oransje. Lily har en sitrus duft og kan vokse til ca 10 inches høy. Blomster er kvart størrelse og skyte opp i klynger. Den kinesiske hellige lily skal plantes på høsten og generelt blomstrer i februar; full sol er ikke nødvendig, som en halv dag av vintersolen er nok til å opprettholde anlegget.

Snøflak

Snøflak, eller Leucojum aestivum, er klokkeformet, nedover mot blomster med ingen duft. Blomster er hovedsakelig hvit med grønne markerer petal tips blågrønne anlegget kan nå ca 14 inches høy. Snøfnugg pære er plantet i høst og blomstrer som krone-størrelse blomster klynger i februar; anlegget kan overleve i halv-skygge eller full sol områder.

Drue Jacinto

Muscari neglectum, kjent som drue Jacinto, er en plante med små lilla eller blå-farget blomster og en svak drue duft. Anlegget i seg selv vokser som en masse av grønne skudd som ligner en tykk gress, nå ca 6 inches høy, med blomsten stilkene stiger over toppen av veksten. Blomster er topp-formet og rundt 2 tommer høyt. Pære for en drue Jacinto skal plantes på høsten, blomstene blomstrer i mars, og en halv dag av vintersolen er tilstrekkelig.