Navnene på lilla roser

June 2

Navnene på lilla roser

Uansett hvilken farge, roser er vakre blomster, men lilla roser er spesielt. De er et symbol av fortryllelse sende til noen du beundre. Roses av en lilla nyanse er allment tilgjengelig, men sjeldnere sett plantet en hage eller omtalt i en bukett. Likevel uvanlig farge er det som gjør dem visuelt slående og ønsket av hjem gartnere som ønsker en særpreget farget steg å gjøre sine blomsterbed som skiller seg ut.

Melodien parfyme

Melodien parfyme rose ser ut som en quintessential rød rose i form, men forskjellig farge. Blomstrer begynner som en middels mørk lavendel og overgangen til en pen lilla som de alder. Den er oppkalt etter sine aromatiske kvaliteter som kan fylle et helt rom med sin berusende duft. Rose bush middels størrelse, ca 5 fot høyt på modenhet, og står oppreist. Den har skinnende, mørk grønt løv. Plante dette steg i soner 5 til 9.

Blue Moon

Blue moon er en hybrid te rose. Lilla-blå skyggen er det som gjør dette rose unike. Blue moon produserer store, dekorativ blomstrer. En rose vokser vanligvis på slutten av en lang stamme, som gjør det egnet for visning i en vase. Det er en duftende steg variasjon, som har en duft som ligner en søt te. Plante dette steg i varmt vær klima, som soner 5 til 9. Det krever full sol å vokse mange blomster. Når dyrket i høyre voksende forhold, den produserer blomstene sommeren og høsten.

Burgunder isfjellet

Til tross for navnet produserer burgunder isfjellet steg pulserende lilla roser. Denne nesten thornless rose utvalg har en mild søt duft. I motsetning til andre lilla varianter, burgunder isfjellet roser hardføre og tolerere kjøligere klima. Plante dem i sonene 4 til 9. Forvent rosebusk å vokse til 3 til 4 fot høye ved full vokst. Burgunder isfjell er sykdom-motstandsdyktig.

Veilchenblau

Uvanlig navngitt Veilchenblau klatring roser har dypt lilla, flat kronblader med lyse gule sentre. Striper av hvite utstråle fra deres center. Over tid lysere farge til en blålig grå. Blomstene blomstrer i bunter. Disse hybrider produsere en årlig blomst. Kultivere det i soner 5 til 9 og trene dem til å vokse opp et gitter eller gjerdet. De er tørke-motstandsdyktig og kan håndtere moderat skyggelagte områder.