Nautiske hage ideer

May 19

Nautiske hage ideer

Et Nautisk tema tilbyr mange muligheter når det gjelder å dekorere hagen din. Skjønnheten i sanden og havet og alle dens pynt synes perfekt for en bakgårdshage. Gjør hagen din til et Nautisk paradis vil legge et behagelig estetisk utseende til landskapet.

Seashell gangveier

Seashells er ideelle for smale gangveier frem til hagen din. Store konkylier som en kantlinje og knust skjell for gangveien, svingete vei mot din hage, er en effektiv måte å lede gjester til nautiske hagen under Innstilling scenen.

Skip-formet dekk

Bygge en kortstokk rundt hagen din som ligner et skip legger en fin nautiske touch til hagen din samtidig som funksjonalitet. Inkluder en gjeng planke fører ned i hagen din så du kanne adgang den lett. Plass skipet ratt rundt omkretsen av dekk, knyttet til din viktigste vannforsyning slik at du kan slå hjul for å aktivere et sprinkleranlegg.

Garden området Beach

Bringe i sand, skjell, koraller og sjøstjerner og bygge en miniatyr stranden dam ved siden av hagen din. Et par av modellskip flytende i pond, sammen med fargerike koraller kan gi hagen din nautiske litt lys, glad. Legge noen tropiske planter, hvis de vil vokse i ditt område, kan legge til en nautiske tropisk øy følelse i hagen din også.

Nautiske fekting

Omslutter hagen din med bleket tregjerdestolper og dekke det med et fiskegarn. Fest miniatyr skjell fiskegarn dekorasjon. Dette er ikke bare legger litt nautiske i hagen din, men det kan også hjelpe holde skadedyr som kan ødelegge din hage.