Naturlige urt anlegget gaver

April 1

Naturlige urt anlegget gaver

Urt planter kan gjøre varige, flavorful og gjennomtenkte gaver hvis du skreddersy beholder og planter interessene til mottakeren. Uvanlig beholdere og temaer du kan gå utover de typiske Beef urt hage gavene og viser den forsiktig tanken du satt i nåtiden.

Beholdere

Urtehager vokse vellykket i godt drenert jord i de fleste beholdere som har drenering hull i bunnen. Dekorer blomsterpotter å matche gave tema eller mottakerens interesser. Vindu bokser, plast boller og leire potter holde personlige planter eller et utvalg av urter. Hengende kurver, foret med mose eller kokos, gir et sted for dyrking av planter. Inkluder små hagearbeid verktøy, for eksempel en murskje, med din gave instruksjoner for plante omsorg og en oppskrift som bruker urter eller instruksjonene for å opprette potpourri. Anlegget navn i kalligrafi hjelpe uerfarne gartnere identifisere de ulike plantene.

Kulinariske urter

Urter brukt i matlaging gjøre for en spesielt nyttig og givende gave. Velg brukte urter som basilikum, timian, rosmarin og gressløk, og plante dem enkeltvis eller som en samling. En beholder med ulike typer basilikum, med søte, kanel og cubanske, med en medfølgende oppskrift, vil glede en pesto aficionado. Samle et utvalg av urter brukes i et lands kjøkken. Italiensk mat krever fennikel, basilikum, persille, salvie, rosmarin og oregano. Thaimat bruker Thai basil, cilantro, sitrongress og spisskummen, samt Thai chili peppers. For te elskere, oppretter du en gave av urter infusjonen. Kamille, mynte og sitron verbena gjør flavorful te.

Send en melding

I tillegg til sine kulinariske bruker har urter betydninger som du kan bruke til å sende en melding til den gaven mottaker. Bay representerer ære og belønning, kamille representerer tålmodighet og visdom og dill betyr godt humør. Lavendel er forbundet med lykke, mint med evig forfriskninger, persille med glede og seier, og salvie visdom og lang levetid. Velg to eller tre attributtene du beundre personen eller flere ønsker du ønsker å motta, og velg riktig urter. Inkluder en kort beskrivelse eller dikt forklarer budskapet om urter.

Litteratur urter

En litteratur urtehage inkluderer urter nevnt i stykker av klassisk litteratur. Gruppere persille, salvie, rosmarin og timian representerer den tradisjonelle engelske sangen "Scarborough Fair." Shakespeare nevnt mange planter i hans skuespill og sonetter. I "Hamlet" nevner Ofelia rosmarin for erindring og rue for forakt og som beskyttelse mot magi. I "Winter's Tale" snakker Shakespeare av lavendel, mynte, salt og merian. I litteratur urt hage gave, Inkluder en håndskrevet referanse til boken eller spille, langs med tilbudet som nevner planter.