Naturlige produkter for plante sykdom Resistance

December 12

Naturlige produkter for plante sykdom Resistance

Planteriket inneholder mer enn en kvart million arter og omfatter alle planter; bregner, Moser, blomster, trær, gress, grønnsaker og andre matvekster er bare noen av dem. Planter er på jorden for hundrevis av millioner av år, men 360 millioner år siden merket fremveksten av en rekke anlegget former, størrelser og former. Med så mange plantearter er det også mange sykdommer og skadedyr som har utviklet seg til å spise eller annet angripe dem.

Grunnlaget for naturlig sykdom ledelse

Bruke naturlige metoder for å bekjempe anlegget sykdommer betyr omfavner et spekter av teknikker som arbeider sammen. Grunnlaget for naturlig sykdom og skadedyr ledelse er å sikre anlegget er sunne; rask, kraftig voksende planter er mindre sannsynlig å kontrakt eller falt mot sykdommer og skadedyr. Planting hardfør varianter og gir riktige mengder vann og gjødsel, inkludert jord endringer som kompost, mulches eller manures, er viktig. Regelmessig overvåking av hagen din for tegn på problemer er også viktige, som tidlig forbønn ofte betyr forskjellen mellom planteliv og død. Eventuelt rotere avlinger å sikre jord forblir sunn og nærings rik.

Pruner, Rake og hageslange

Utføre vanlige manuell arbeidskraft til å opprettholde en sunn hage er like viktig, om ikke mer, enn noen kjemiske eller biologiske program. Verktøy som skarp, ren pruners, raker og en hageslange med minst moderate trykk er viktige produkter for naturlig hagen. Syke deler av planter skal beskjæres med en ren instrument og deretter ødelagt for å redusere spredningen av patogener. Hvis en plante er også svak å gjenopprette eller dårlig er infisert, må den fjernes helt for å hindre smitte fra å spre seg. Trær lider av ødeleggende sykdom verticillium vil kanskje for eksempel gjenopprette hvis riktig beskåret, vannet og befruktet. Raking og ødelegge den infiserte blader og frukter av planter av skorpe, blad blotch og anthracnose er viktig å bryte sykdommen sin levetid; galls må plukkes einer eller cedars stoppe rust infeksjoner; og noen sykdom-bærer insekter og sopp kan bli sprengt ut med en strøm av vann.

Fordelaktige insekter

Mange sykdommer er spredt eller forårsaket som en sekundær virkning av insekter. For eksempel, er sotete mold en soppinfeksjon som dekker blader med en mørk, sot stoff. Denne soppen vokser på honeydew, som er igjen av bladlus. Denne formen kan sprayes av med vann regelmessig, men innføre naturlig bladlus rovdyr, som lady bugs, lacewings og bønn mantises vil hjelpe kontroll bladlus tall uten menneske-drevet arbeid. Du kan bestille starter bestander av disse insekter fra de fleste hagearbeid sentre.

Hva naturlige produkter ikke til bruk

Bestemte produkter, mens velmenende, kan rase sykdom i stedet for regulere den. Gjør ikke kompost syke deler av planter og deretter bruke denne kompost i hagen. Det vil bare spre patogen dypt ned i jorda. Hvis du velger å innføre bestander av ROV insekter, ikke bare ta dem fra en naturlig setting med mindre du er positiv kan du identifisere arten. Få dem fra en hagearbeid center. For eksempel, er det over 475 dame-bug arter i Nord-Amerika. De fleste av dem er nyttig, men minst to - meksikanske bean beetle og squash beetle - på planter.