Naturlige plantevernmidler for jord midd

March 15

Det er få ting mer nedslående enn å se planter fungerer dårlig på grunn av mite infestations. Introdusere nye planter eller jord i hagen din kan være perfekt midlene for pest inntrengere å få adgang til hagen din og kolonisere planter. Dessverre er mest effektive midd deterrents giftig for kjæledyr og familie. Men er det naturlig, ikke-giftig og effektiv deterrents tilgjengelig for hjemmet gartneren.

Kiselgur

Kiselgur er en naturlig silika stein som smuldrer lett til et fint pulver. Selv om det føles glatt til menneskelig berøring, er rock partiklene grove og sharp til små organismer. Denne plantevernmidler fungerer ved punktering og slicing apart ytre skjelett. Resultatet skjerv raskt tørker ut og dør. Kiselgur er lett tilgjengelig på mest hage forsyne butikkene. Strø pulveret på overflaten av det berørte området. Bland i så mye som mulig uten å forstyrre planterøttene.

Predator midd

Jord midd kan styres effektivt ved å innføre ROV midd til jord. De kan kjøpes fra drivhus og spesialitet hage forsyning butikker. De er vanligvis pakket med vermikulitt som bærer. Så snart du mottar dem, lett tåke berørte anlegget. Deretter åpner beholderen og riste innholdet på jorden rundt berørte planter. Hvis du venter for lenge, kan midd tom mat i beholderen og dø. Dis plantene igjen noen dager senere for å gi de fuktige værforhold din ROV midd trenger til trives.

Spinosad

Spinosad er et bredt spekter organisk plantevernmidler. Den er laget av to forbindelser produsert av jord mikrober. Spinosad er giftig for en rekke insekter, men er relativt ikke-giftig for pattedyr og dyrearter. Det er bare effektiv når inntatt eller fremdeles våt, noe som gjør det til et passende valg når du prøver å målrette et bestemt område eller plage for en bestemt periode.

Hvitløk/vaskemiddel løsning

En annen naturlig avskrekkende for jord mites er en hvitløk og vaskemiddel løsning som brukes til jord under vanning. Grind fire store fedd hvitløk og bland med vann i en plast gallon krukke. La kannen i solen i fem dager. Så belastning væsken og legge til seks dråper flytende rengjøringsmiddel. Bland 1/4 kopp denne løsningen per gallon av vann og vann berørte jord.