Naturlige måter fjerner Pet lukt

April 21

Mens dyr er kjempefint følgesvenner, er det bare synd de ikke rydde opp etter seg. Det blir sagt det er til slutt vår jobb å gjøre det og mesteparten av tiden er det bare en liten ulempe i lys av vennskapet og betingelsesløs elske som gir de. Mange mennesker er nølende til å bruke sterke kjemiske rengjøringsmidler rundt barna og pets og heldigvis du må ikke. Det er mange naturlig rettsmidler som fungerer bedre, tryggere i hjemmet og koster mye mindre.

Naturlige rengjøringsmidler

Eddik og natron er noen av de beste tingene å bruke for å bli kvitt lukt og freshening stoffer, så lenge de ikke brukes sammen. Når brukes samtidig reagerer de på hverandre forårsaker dem til å bli nøytrale. Bruk eddik til å rydde opp pet ulykker på teppet. Dette vil hjelpe kvitte seg med flekken og fjerne lukten.

Du kan også bland eddik og vann i like deler i en sprayflaske og bruke den til å tåke møbeltrekk kvitt lukt. Eddik eller natron er bra å legge til vaskemaskinen for å kvitte seg med kjæledyr lukt også. En øse av natron med vaskemiddel eller en kopp med eddik i skyll syklusen vil arbeide underverk på lukt.

Bruk aldri ammoniakk rydde opp cat urin. De lukter mye likt og det kan friste kitty gå tilbake til åstedet for forbrytelsen på en reprise.

Naturlig lukt mordere

Dryss natron til møbler eller tepper og la det sitte i en stund. Vakuum det opp og lukt er borte. Du kan også blande flytende stoff skyllemiddel og vann i like deler i en sprayflaske og lage din egen hjemmelagde versjon av Febreze.

Frisk, ubrukte kaffegrut er stor for å fjerne uønsket lukt. Hell noen i en sokk og skjule det i sofaen puter. Du kan gjøre det samme med duftende tørketrommel ark. Prøv å skjule disse tingene fra kjæledyr som de ikke er nesten like effektiv når forbrukes.

Forebygging ideer

Hvis du har hunder som har vært ute i regnet, tørke dem så snart de kommer inn før de har en sjanse til å ligge på sofaen. Holde et utpekt håndkle hendig og vaske det ofte. Husk å tørke av deres paws for.

Lukten i kitty boksen kan bli sterkt redusert ved å bruke clumping kitty kull med natron i dem. En liten air freshener i nærheten kan være nyttig og scoop bokser ut daglig.