Naturlige måter å rense vasken

September 1

Naturlige måter å rense vasken

Kjøkkenvasker er førsteklasses avl flekker for mange typer bakterier som kan føre til mat-sykdommene som infeksjoner, intestinal problemer og kvalme. Det finnes mange typer av kommersielt produsert rengjøringsmidler som feilfri og rense synker og tellerne, men du kan unngå kostnadene og kjemikalier av produktene ved å lage din egen naturlige sanitizers.

Eddik

Sure løsninger naturlig drepe eller avskrekke veksten av noen bakterier, som er grunnen eddik er nøkkelen ingrediens i bevare matvarer som pickles. Kombiner 1/4 til 1/2 kopp eddik med 1 kopp vann for å slå eddik til en vask sanitizer. Spray indre av vasken og spre den rundt overflaten med en svamp. Skyll den med spray kaldt vann å unngå forebygge rekontaminering med svamp. Forbedre antibakterielle egenskapene og gjøre løsningen lukter bedre, legge noen dråper sitron, orange eller bergamot olje til blandingen.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er ikke bare effektiv på rengjøring riper og abrasions på huden, også dreper bakterier i synker. Bruk det eddik løsningen enten full styrke eller blandet med like deler vann eller eddik. Du kan se den desinfiserende som bobler på Vaskens overflate og rundt avløpet.

Grapefrukt Seed Extract

Dette ekstrakt, også kalt GSE, er tilgjengelig på helse eller naturlig mat butikker. Laget av blader, skreller og frø av grapefrukt og grapefrukt trær, har ekstrakt flere antibakterielle egenskaper enn andre citrus oljer. Å bruk det er som et kjøkkenvasken renere, blande 30 til 40 dråper i en quart vann og rist den til kombinert. Spray svamp og skyll med kaldt vann.

Tea Tree olje

Denne antibakteriell, antifungal olje har desinfisering kraft sammenlignes med husholdning blekemiddel, uten støtende lukten. Mix 20 til 30 dråper tea tree olje, 2 kopper vann og 3 ss. flytende hånd eller body såpe å hjelpe i emulgering i en sprayflaske og riste godt før sprøyte interiøret vask og skylling det.

Neem olje

Neem olje utvinnes fra frøene av neem treet, innfødte til India, og gjør dobbel jobb som en naturlig sanitizer og insektmiddel. Som tea tree olje trenger hjelp til å fullstendig løse opp i vann. Bland det med en grønnsak-basert såpe som Castilla og bruke blandingen ufortynnet å feilfri kjøkkenet synke eller tynn det med vann og spray den på overflater for å desinfisere dem før skylling.