Naturlige måter å rense ditt hjem

September 7

Naturlige måter å rense ditt hjem

Green rengjøring er en naturlig måte å rense ditt hjem. Når du ser etter måter å rense ditt hjem, vurdere noen rengjøring tips og triks med produkter har du sannsynligvis allerede hjemme. Bruk ikke-giftige ingredienser for å lage effektive og desinfiserende hjem rengjøringsmidler. Ikke bare er disse produktene mindre skadelig for deg og miljøet, men mange er billigere.

Rom Spray

Opprette en naturlig disinfect rom spray med viktige olje og destillert vann. Legge til 8 dråper lavendel essensielle oljen hver kopp destillert vann. Riste blandingen og hell den i en sprayflaske. Spray en lys tåke i hjemmet og på alle rom å desinfisere eventuelle bakterier i luften. Andre essensielle oljer bruke inkluderer patchouli, tea tree olje, sedertre, sitron, appelsin og eukalyptus.

Klesvask

Desinfiser tøyet ved å legge til 1 kopp hvit eddik hver stor belastning. Når du vasker alle hvite Klesvask legge 1/2 kopp av boraks, i stedet for blekemiddel, til hver belaste. Boraks skaper mindre skade klær og håndklær enn blekemiddel. Alltid holde boraks fra pets og barn, som det er giftig svelging. En annen idé er å legge til 1/2 kopp av boraks, 1/2 kopp natron og 1 kopp hvit eddik hver belaste for desinfisering Klesvask. Legge til 10 dråper tea tree essensielle olje en last av hardt nedsmusset Klesvask å desinfisere den. Tea tree olje er en antifungal olje, som er effektive for behandling av mold og mugg.

Bad

Opprette en myke kratt på badet med 1 kopp natron og 1/4 kopp eddik. Opprette et lim som kan brukes på badeværelse tellere, dusj og badekar. Rengjøre toaletter ved å helle en kopp hvit eddik i toalettet, og Legg til en håndfull natron. La blandingen stå i toalettet i ca 15 minutter og skrubb ren. Ren speil og glass med 3 ss eddik og 1 kopp varmt vann. En annen oppskrift for Vinduer, spesielt skitne, er 3 ss eddik, 2 kopper med varmt vann og 1/2 ts flytende rengjøringsmiddel.

Universal

En grunnleggende Leather cleaner, blande 1/2 kopp med eddik, 1/4 kopp natron og 1 gallon varmt vann i en bøtte. Bruk denne blandingen for lys jobber som kjøkken og bord. Prøv en sterkere løsning ved å blande 2 ss av boraks, 1/4 kopp eddik og 2 kopper varmt vann i en sprayflaske. Bruk umiddelbart for best resultat. For en sterkere løsning, kan du prøve 3 ss av hvit eddik, 1/2 ts bakervarer brus, 1/2 ts av Castilla såpe og 2 kopper varmt vann. Bruk denne løsningen på ovner eller hardt nedsmusset områder.