Naturlige måter å rense badekar

May 23

Tette drenerer er et faktum av livet når du eier et badekar. Hår og såpe gjør vei nedover, ofte forårsaker en blokkering. Vannet i badekaret kan sikkerhetskopiere og bringe bruken til en stå-stille. Noen ganger er dette noe mer alvorlig som en treroten (da en rørlegger vil være nødvendig). Hvis håret og såpe er årsaken, kan disse tresko behandles med produkter funnet i hjemmet. Før helle en flaske av sterke kjemikalier i vasken, prøve disse naturlig rettsmidler først.

Natron, eddik og vann

Ta 3/4 en kopp tørr natron og helle den ned din tette avløp. Og hell 1/2 kopp eddik ned også, gjør at du har en klut eller bad tub plugin hendig å plasser på avløpet umiddelbart. Hvis du ikke gjør det, starter reaksjonene til to å komme opp og inn i badekaret. Du må holde det nede nedenfor for å sikre det renser ut rørene. La blandingen sitte i 30 minutter. Kok varmt vann i en hel gryte eller en full pott på ovnen din (ca 5 kopper). Fjern pluggen, og langsomt helle vann i vasken.

Fjerne hår tresko med natriumkarbonat

Hvis problemet ditt primære er håret tresko (som det er ofte tilfellet med bath Badekar avløp), helle en kopp natriumkarbonat din vasken og vent i ca 10 minutter. I denne perioden koke ca 4 til 5 kopper vann på komfyren (i en kjele eller en åpen pott). Når klar, Hell kokende vann sakte ned i avløpet. Hvis håret ikke er klarert, gjentar du denne prosessen.

Å holde avløp ren

Den beste måten å rense et badekar er forebygging: aldri la håret og såpe samle der hele. Plass en sil over din avløp å fange løs hår og hvert medlem av husholdningen til tømmer den etter bruk. I tillegg hell 4 til 5 kopper kokende vann vasken din en gang hver uke for å hindre oppbygging av håret og andre rester.