Naturlige måter å fjerne superlim fra briller

July 7

Naturlige måter å fjerne superlim fra briller

Superlim ble designet for å bli med ting raskt og problemfritt, inkludert briller. Problemet er at limet tørker utrolig raskt, noen ganger i noen få sekunder. Når du bruker limet på brillene, kanskje du har et drypp eller lim spredning. Selv om du klarer å løse glass, ønsker du ikke en stor hvit flekk hengende fra den ene siden. De fleste tiltak for å fjerne superlim stole på aceton, funnet i neglelakk remover, men naturlig rettsmidler finnes også.

Såpe og vann

Den originale Super Glue Corporation foreslår å bruke en kombinasjon av varmt vann og såpe for å fjerne fast eller tørket på superlim fra huden. Denne metoden fungerer også på andre elementer, inkludert briller. Start med å koke 1 kopp vann og deretter legge til 1/2 tsp. av oppvaskvann såpe vannet. Bland godt og deretter sette brillene i et grunt fat. Hell blandingen over glass, gjør du dekker området med tørket på limet. La stå i minst 15 minutter og deretter forsiktig gni fingeren over limet. Såpe og vann blandingen løsner lim, slik at du kan skyve den rett av glass.

Skraping

Et annet alternativ er å bruke elementer fra rundt huset å forsiktig skrape superlim fra brillene. En smør kniv, neglefil, kanten av neglen, eller noe annet med en kjedelig kanten skal fungere. La limet tørr helt fordi hvis du skraper mens limet det fremdeles våt, det vil kjøre eller overføre til andre områder av brillene. Det er nyttig å bruke en liten mengde vann for å løsne limet som du forsiktig skrape nederst på lim og deretter lirke oppover.

Tea Tree olje

Tea tree olje er effektive i å fjerne superlim, som er andre naturlige oljer, inkludert eucalyptus olje eller sesamolje. En bomullspinne fuktet med olje kan brukes forsiktig gni mot superlim tørket på. Når oljen saturates tørket på superlim, bør det skyve av med litt push.