Naturlige måter å fjerne gjenstridige mugg i dusjen

October 12

Mugg, en sopp som vanligvis vokser med mold, trives i fuktige miljøer. Det kan vises i nyanser av rosa, svart eller brun. Skjemmende mold og mugg kan avgi en stygg lukt og forverre allergi og føre til pusteproblemer. Mugg vokser ofte i bad, hvor det kan spire i flisen fugemasse, rundt og i dusjen, og på dusjforheng.

Eddik

Blande like deler eddik og vann. Hell blandingen på mugg og la den sitte i ca fem minutter, og tørk den bort. Du burde se en umiddelbar forskjell som mugg heiser. Du må bruke litt albue fett for å skrubbe bort mugg. En gammel tannbørste kan du få det vanskelig tilgjengelige steder som Injiseringsmasse linjer eller i og rundt hjørner.

Natron

Tøffere mugg krever litt mer arbeid. Danne en lime av natron og vann ved å blande 1/2 kopp natron med gallon av vann. Lim fordelt på områder med mugg. La det sitte i et minutt eller to, og skrubbe den kraftig med en svamp. Skyll området grundig med vann. Hvis du har satt mugg, dryss natron rett på mugg og la den sitte i en time å trenge inn i mugg før du skrubbe.

Tetninger

For å rengjøre mugg av fuger, spray rett eddik på det, og deretter bruke en flat skrutrekker til å skrape alle skitt, såpe avskum og mugg fra overflaten.

Forebygging

Du kan gjøre for å hindre mugg fra hver voksende i første omgang. Rengjør badet minst en gang annenhver uke og kjøre avtrekksvifte på under og etter dusjing å eliminere fuktighet og redusere luftfuktighet raskt, som frarøver mugg av muligheten til å vokse. Du kan også spray rett eddik på områder der mugg skjemaer og la den sitte før det tørker.