Naturlige måter å fjerne en tette avløp

October 2

En tette avløp kan være et alvorlig housecleaning problem om det forekommer i kjøkkenet, bad vasken eller badekar. Mange ty umiddelbart til farlige kjemikalier fjerne tette drenerer. Imidlertid kan kjemikaliene i avløpet rengjøringsmidler brenne huden og øynene hvis du kommer i kontakt med dem, og de kan frigi giftige gasser. Det er mindre farlig, mer naturlige måter å håndtere din tette drenerer. Her er noen.

Stempler og Rørlegger 's slanger

Ofte kan du fjerne en tette avløp uten helle noe annet vasken din. Noen ganger er en enkelt stempelet nok til å rense avløpet. Holde en vask stempelet på hånd rundt huset, og gjør at først resort for tette drenerer. Hvis du har en dobbel vask eller en overflyt strømkontakt, bør du koble opp andre åpningen før du prøver å bruke stempelet. Du bør også kjøre varmt vann i vasken først inntil det er en tomme eller to av vann i bunnen av vasken. Dette vil bidra til å skape en forsegling rundt stempelet.

Hvis en stempelholderen ikke fungerer, kan du prøve en rørlegger 's slange eller en ledning. Ofte kan du fjerne et avløp med en kort ledning hvis tresko er nær avløp åpningen. En rørlegger 's slange eller avløp kvernen kan fysisk fjerne dypere tette.

Husholdning avløp rengjøringsmidler

Hvis du ikke fysisk fjerne avløpet, finnes det mange husholdning ingredienser kan du lage din egen ikke-giftig drain rengjøring løsning. Natron kan noen ganger fjerne tette drenerer. Sette en kopp natron i avløpet og hell i kokende vann. Alkaliske brus vil ofte tømme avløp. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å kombinere natron med eddik. De skaper en kjemisk reaksjon, og boblende av denne reaksjonen vil bidra til å rydde et avløp.

Kjøkkenvasken avløp er problemet ofte matpartikler som har bygget opp over tid. Hvis det er tilfelle, kan et enzym renere være den mest effektive metoden. En naturlig renere som inneholder enzymer, for eksempel Bac ut, vil spise bort på matpartikler og fjerner din avløp. Du kan også sette enzymet renere din avløpet regelmessig for å opprettholde det selv når det er klart.