Naturlige måter å bli kvitt snikende Charlie

November 6

Snikende Charlie er et raskt voksende ugress som idrett vakre lilla blomster. I siste. mange tillatt dette ugress vokse ukontrollert i sine verft fordi det var så behagelig for øyet. Dette var til slutt en feil fordi dette anlegget vil helt ta over et verft, kvelende gress og blomsterbed i banen.

Kvele ugress

Snikende Charlie som finnes i hagen din skal bli utsatt for så mye sollys som mulig. For å oppnå dette, sviske trær og busker som kan gi denne pesky weed skyggen det krever for å trives.

Trekke ut ugress

Ikke hakke eller dyrke snikende Charlie. Du kan enkelt fjerne små biter av ugress som kan regrow i andre deler av plenen. I stedet, enten manuelt dra ut snikende Charlie, inkludert sine røtter, eller bruk en hånd jordfreser for å trekke opp ugress. Plukke opp rester av jord som kan inneholde snikende Charlie.

Bruke Mulch

Når du har fullført luket plenen, dekk dyrket jord med mulch. Plass et lag 2-tommers tre mulch over det tidligere berørte området. Dette vil kvele alle snikende Charlie stykker som kan ha blitt igjen bak og bidra til å hindre dem fra å med hell rooting i jord.

Farene ved boraks

Ikke bruk boraks. I flere år, ble bor, den aktive ingrediensen i boraks, antatt å være det beste verktøyet for å eliminere snikende Charlie. Studier gjennomført i Wisconsin viste at bruker for mye av dette stoffet også dreper gress vokser rundt snikende Charlie. Denne studien viser også at boron brytes ikke ned og kan forbli i jord i flere år.