Naturlige måter å bli kvitt kakerlakker fra leiligheter

September 14

Sykdomsfremkallende kakerlakker trives på steder som er varme, våt og mørke. Kjellere, fuktig leiligheter og noe fuktighet er frodig er sannsynlig habitater. Kakerlakker er nesten umulig å bli kvitt gang infisert. Videre spre de sykdom, poserer mange helsemessige bekymringer. Kjemisk insektmidler å bli kvitt en leilighet på kakerlakker er ikke alltid mulig med barn eller kjæledyr rundt. Ridding kakerlakker fra en leilighet er en kamp, men med en kombinasjon av naturlige løsninger, kan du vinne kampen.

Eteriske oljer

Erstatte kjemiske sprøytemidler med essensielle oljer, som te treet, citronella, rosmarin og oransje olje blandet med vann. Disse oljene er naturlig deterrents, pluss de drepe kakerlakker på kontakt. Direkte spray ytre skall å drepe kakerlakker. Legg noen dråper av sitrus-baserte essensielle oljer til en sprayflaske og bland med vann. Spray blandingen i steder kakerlakker hyppige - hjørner, sprekker, skap og under synker--å drive skadedyr fra leiligheten. Kakerlakker er ikke glad i sitrus lukt, i motsetning til andre matvarer. Andre attraktive mat lukt trekke kakerlakker i et hjem snarere enn avskrekke dem.

Naturlige urter

Naturlige urter--som liten lur og laurbærblad, spesielt, kan avskrekke kakerlakker fra lokalene. Bruk disse urter å behandle små skadedyr infestations og hindre fremtidige invasjoner. Dryss kattemynte eller knust laurbærblad rundt leiligheten i områder kakerlakker pleier å få innpass. Spre urter rundt kjøkkenapparater, vasker, rør og andre mørke, fuktige steder.

Natron

Natron med sukker er en naturlig agn og drepe kakerlakker. Sukker trekker skadedyr til agn; inntak av natron forårsaker tarm lidelse som fører til at bortfallet av kakerlakker. Noe søtt fungerer som agn blandet inn i bakervarer brus. Dryss blandingen hele leiligheten eller plassere dette naturlig insektmiddel i grunne beholdere. En annen populær metode er å lage en oppskrift lite agn baller som består av en blanding av bakervarer brus, sukker, mel og bacon fett eller forkorte.

Kiselgur

Kiselgur (DE) er et naturlig preparat alternativ som er trygge å bruke rundt både barn og kjæledyr. Det kan raskt - innen noen dager, for å løse større infestations. DE er en organisk stoff laget av bakken fossiler fra ferskvann kiselalger som kvitte seg med mange gjennomgang skadedyr, inkludert kakerlakker, innen 48 timer. Lett støvet alt inni overflater og steder der skadedyr kan skjule, inkludert drenere rørene. DE kan også brukes utenfor terrasser og overflater.