Naturlige måter å bli kvitt hår tresko

October 25

Naturlige måter å bli kvitt hår tresko

Den gjennomsnittlige personen mister mellom 50 og 100 hår per dag, ifølge American Academy of Dermatology. Disse hårene må gå et sted, og altfor ofte de havne i din avløp, forårsaker tette. Selv om håret tresko er vanlig, og ofte ganske skjemmende, det er flere naturlige måter kan du adressere problemet uten helle sterke kjemikalier vasken din.

Avløp dekker

Den enkleste løsningen å fjerne hår tette er å bare fjerne avløp dekselet. Din dusj renne dekselet er vanligvis festet med skruer eller holdt på plass med gummi O-ring. Fjerner avløpet, enten ved å skru ut den eller lirke det løs, ofte lar deg direkte tilgang tresko. Du kan deretter fysisk fjerne hår tresko med hendene eller et verktøy som en skrutrekker eller en ledning med en krok i den ene enden. Du kan også rengjøre avløp dekke seg siden det noen ganger blir encrusted med mineralforekomster eller rester, som forverrer tresko.

Synke rør

Hvis vasken har håret tette, kan du ofte fjerne denne tette ved å få under vasken og ta den fra hverandre. Synker har vanligvis en pipe felle under bunnen av vasken, kjent som en P-trap eller en U-felle. Denne fellen er vanligvis festet til bunnen av røret vask og avløp. Slå av vannet til vasken, skru begge ender av fellen med en skiftenøkkel og fjerne fellen. Dette er vanligvis der håret tresko ligger, og alt du trenger å gjøre er flush fellen med vann eller fjerne tresko med verktøyet. Deretter kan du re-installere fellen og slå vannet tilbake på.

Stempler og slanger

Hvis du ikke kan se håret tette eller ikke fjerne den for hånd, kan det hende du kan løse problemet med avløp slange eller en stempelholderen. En stempelholderen er en enkel enhet som tvinger luft og vann gjennom røret å presse tresko gjennom. Hvis stempelet ikke fungerer, kan du bruke en slange for å gjøre samme. En slange er en lengde på fleksible rør at du setter inn i røret til fysisk push tresko i systemet.

Baking Soda og eddik

Du kan også kunne rense tresko ved hjelp av en kombinasjon av natron og hvit eddik. Hell en halv kopp bakervarer brus i vasken først og deretter en halv kopp med eddik. Dekk avløpet. Bakepulver vil begynne å boble og vil oppløse alle fett eller andre rester i avløpet. Etter ca 10 minutter, hell varmt vann i vasken og gjenta prosessen etter behov.

Hjelp

Noen ganger er hår tette for vanskelig å fjerne selv. Hvis løsningene ovenfor ikke avhjelpe problemet, må du kanskje kontakte en rørlegger. Hvis du er opptatt med ikke-naturlige metoder, sikre rørlegger forstår dine bekymringer før du arbeider på tresko.