Naturlige måter å bli kvitt edderkopper i hjemmet

January 13

Naturlige måter å bli kvitt edderkopper i hjemmet

Fordi de har en glupsk appetitt på insekter og andre skadedyr, kan edderkopper være nyttig. Mens noen mennesker vedta en live-og-la-live holdning om dem, ønsker ikke alle å dele et hus med edderkopper - spesielt giftig edderkopp som brune eneboer eller sort enke. For folk med barn eller dyr er sprøyting eller tåkete med giftige kjemikalier et alternativ. Nærmer problemet med for får edderkopper ut av huset, og holde dem ut, er den beste måten å sikre edderkopper ikke bosette seg i ditt hjem.

Ikke-dødelige Spider fjerning

Fange en edderkopp å løslate utendørs fungerer bra hvis du bare har noen edderkopper i ditt hjem. Plass en klar kopp over edderkoppen. Forsiktig vrikke papir under koppen, mellom koppen og veggen eller gulv. Fortsette å arbeide langsomt papiret under koppen til edderkoppen er fanget i den. Holde papiret over cup mens du transportere den utenfor utgivelsen. Fjern web og noen egg sacs.

Dødelige Spider kontroll

Edderkopper og insekter med et ytre skjelett kan fjernes med bruk av kiselgur (DE), et naturlig forekommende stoff laget av pulverisert anlegget fossiler. Pulveret tørker ut deres exoskeleton. Dryss litt DE mellom gulv og vegg og bak skap. Dryss det lett over tepper og la det sitte i noen timer, og vakuum det opp. Kjøp bare mat-grade DE og oppbevare pets og barn ut av området før det er blitt støvsugd.

Organisk Deterrents

Edderkopper liker ikke sitrus duft. Spray bust av en kost eller mopp hodet med en organisk sitrus ekstrakt spray. Fjerne webområder med mopp eller kost å motvirke edderkopper returnerer. Spray ukentlig rundt dører og Vinduer hvor edderkopper er innstigning din hjem, ta vare ikke for å spray på malte overflater.

Eliminere attraktive habitater

Edderkopper som spinning webområder i områder med masse rot. Holde huset rent og fjerne attraktive stoffer som ubehandlet tre og papp bokser. Tømme søppel ofte for å eliminere fluer og mygg som tiltrekker edderkopper. Eller fjerne pet næringen boller etter bruk. Finn tunet og veranda lys fra dører og Vinduer, som lys bringe insekter for utnytter edderkopper.