Naturlige måter å bli kvitt din hjem av fluer

November 25

Naturlige måter å bli kvitt din hjem av fluer

Flyr ofte samles rundt trashcans og kjøkkenområder, men raskt kan spres til andre deler av hjemmet ditt, som rundt avløp, Vinduer og skjermer. Mens kjemisk-baserte fly sjøsprøyt kan drepe disse insekter, kan de også etterlater skadelige rester. Befri hjemme fluer naturlige metoder for å holde hjemmet ditt trygt og fly-fri.

Mynteblader

Mint kan brukes på ulike måter. Kok mynteblader i vann, Hell blandingen i en sprayflaske og spray områder hvor fluene er tilstede. Dette vil fraråde og drepe fluer, men også forlater en behagelig aroma etterpå. Å bryte mynteblader i klut, så la baggies hvor fluene er vanlig, for eksempel søppelkasser eller rundt synker og avløp. Laurbærblad også arbeide for denne metoden.

Naturlig Fly strimler

Hjemmelaget fly strimler vil hjelpe fange eksisterende fluer i området med fordelen av å være relativt billig og lett å gjøre på egen hånd. Bland 2 ss. ren lønnesirup eller rå honning med 1 ss. hver av hvite og brunt sukker. Senk bomull strimler eller strimler av avisen i løsningen og spray dem med en blanding av eucalyptus olje og vann. La strimler stivne i seks timer, og deretter henge strimler i fly-infested områder.

Hvit eddik

Hvit eddik dreper og hindrer tilbakeføring av fluene som et rengjøringsmiddel. Konsentrere seg om områder der flyr mate, som trashcans, pantries og kjøleskap. Tørk ned disse områdene med varmt vann etterfulgt av destillert hvit eddik. Eddik vil rengjøre og desinfisere, fjerne smuss og skitt som tiltrekker fluer, med fordelen av å drepe egg og larver som kan finnes. Gjenta ukentlig for å hindre fly angrep. Hell 2 kopper hvit eddik ned avløp og la noen bratte i vasken i en halv time.

Eucalyptus olje

Eucalyptus olje er en annen effektiv fly-fighter. Prøv å fortynne noen av olje i vann og bruke den som en spray eller plassere boller av olje og vann ut i områder som flyr hyppige. Nyt lange biter av pustende stoff i olje og henge dem på vinduskarmene eller områder der du vil fraråde fluer. Du kan også koble eukalyptusolje med mynte eller laurbærblad ved å legge noen dråper til små klut poser du legger ut.