Naturlige Insecticides for tomatplanter

February 12

Insekter som lever under jorden og over bakken kan være et alvorlig problem for tomatplanter, avtagende avkastning og selv drepe plantene. Naturlig kontroll av insekter, må du identifisere bestemte pest plager planter, og litt tålmodighet og utholdenhet gjennom gjentatt behandling når det er nødvendig. Fordelene med naturlig insekt kontroll er kjemisk fri tomater og sunnere jord.

Cedar flak

Tomatplanter er utsatt for skade fra roten knop nematoder, som er mikroskopiske, parasitic ormer som bor i jord. Rot-knute nematoder angripe en tomat plantens rotsystem, forårsaker redusert plantevekst, wilt og til slutt død. Ifølge Howard Garrett på "Texas hagearbeid the naturlig måte" frastøte sedertre flak skadelige nematoder når blandet lett inn i jorden rundt tomatplanter.

Sitrus Peel

For å kontrollere skadelige nematoder, anbefaler Garrett også tilling pulped (mat behandlet) sitrus peeling i tomat plante områder. Hvis du opplever et problem når tomater har blitt plantet, forsiktig jobbe Skrell i jordsmonnet rundt anlegget rotsonen.

Ladybugs og Lacewings

Både ladybugs og lacewings er gode naturlige insecticides, som de er grådig eaters av bladlus, whiteflies, midd og møll, alle vil angripe tomatplanter. Ifølge regjeringen i Newfoundland og Labrador i Canada, kan store bladlus infestations skade planter raskt som de suger sukker-rike saft fra er tomatplante. Hvis du ikke finner en naturlig tilførsel av marihøner eller lacewings i hagen din, invitere dem på ved å plante dill, fennikel og Reinfann å tiltrekke dem eller bestille et tilbud fra en forhandler.

Vann

En mild dusj vann rettet mot over- og undersiden av bladene vil vanligvis dislodge sap-fôring insekter, egg og ormer eller larvene. Hvis insekter er sta, gni bladene forsiktig med fingrene jordanerne.

Insecticidal såpe

Ifølge Penn State University, insecticidal såper er en nyttig naturlige skadedyrbekjempelse for myk-bodied skadedyr som bladlus og spider mites, og er noe gunstig når kontrollere leafhoppers og larvene. For å være effektive, må insekter komme i kontakt med soap spray når det er vått. Når spray tørket, mister sin effektivitet.

Ikke bruk kommersielle oppvaskmiddel såper eller klær vaskemidler, som de kan inneholde kjemikalier som vil skade planter. I tillegg enkelte varianter av tomater kan være følsomme for insecticidal soap spray, så sjekk med deg lokale Extension Agent eller Les advarslene på din såpe etiketten slik det passer for bruk på tomatplanter.

Bacillus thuringiensis (Bt)

BT er en naturlig forekommende organisme brukes som spray eller pulver for å drepe Larvene som kan skade tomatplanter, inkludert de glupske tomat hornworm. BT angrep Larven fordøyelsessystemet, forårsaker det å slutte å spise og til slutt dør. Det er ikke giftig for mennesker og fugler og andre dyr som kan snack på døende larvene.