Naturlige Insecticides for Chiggers

May 12

Chiggers er svært liten, bare 1/150 tomme i størrelse, og larver av mites fra Trombiculidae familien. Rød-farget skadedyr, edderkopper og skorpioner, endre til en gul farge når godt næret. Chiggers har skarpe munndeler de bruker å bite mennesker og dyr huden. Enzymene i deres injisert spytt føre en vedvarende hud kløe. Det finnes en rekke naturlige insecticides godt mot chiggers.

Svovel

Missouri Department of Conservation siterer bruk av svovel som en av de beste naturlige plantevernmidler mot chiggers. Svovel er blant de tidligste kjente plantevernmidler; og selv om det har vært brukt siden 1880 i USA, ble det offisielt registrert for bruk i tidlig 1900-tall. Svovel er en aktiv ingrediens i om lag 300 forskjellige plantevernmidler og er svært effektiv mot chiggers.

Bruk forslag

For chiggers, få pulverisert form av svovel, tilgjengelig på de fleste apotek. Pulverisert svovel er også referert til som sublimed svovel eller blomster av svovel. Støv åpningen av klær, som sko, sokker og bukser, med insektmiddel. Hvis vandring inn i dype skogen eller stier, gni svovel på armer, ben og rundt midjen. Redusere sterke lukten av svovel ved å blande sammen halv svovel og halv talkum før du bruker.

Neem olje

Neem olje er avledet fra neem treet (Azadirachta indikasjon) og er en annen naturlig preparat for mange skadedyr, inkludert chiggers, hår lus, merker og mosquitoes. Produkter fra neem treet har ikke bare blitt brukt som plantevernmidler, men er bokstavelig talt en kur-all for de siste hundre år i Burma og India.

Virkningsmekanisme

Azadirachtin er den aktive kjemiske compound i neem olje som frastøter insekter. Sammensatt er en aktiv ingrediens i mange produkter med forskjellige handel navn. Azadirachtin påvirker normal vekstmønster i insekter ved forstyrre deres hormonell balanse. Når svelget stoppe skadedyr fôring og legge egg. Gjenværende effekten av neem insektmidler varer opptil sju til 10 dager.