Naturlige ingredienser å rengjøre Cat urin

January 22

Naturlige ingredienser å rengjøre Cat urin

Indoor kattene har etterhvert et uhell inne i huset, om det er under sin tid av søppel lærer eller når de er aldring. Heldigvis trenger du ikke å kjøpe komplisert eller omfattende kjemiske stoffer eller stoffer for å bekjempe cat urin lukter eller flekker. Du kan bruke naturlige, hverdagslige produkter som du finner i din hjem å rengjøre cat urin.

Vann

Naturlig diffus og rengjør katten urin med vann. Før du prøver andre produkter, blot og skyll stedet for ulykken. Bruke papirhåndklær for å pletten stedet. Hvis urinen har allerede tørket, slukke området med kaldt vann og blot med tørkepapir å absorbere flekken og lukt.

Eddik

I stedet for sterke kjemikalier som bleach er eddik et naturlig alternativ til rengjøring cat urin. Gjøre et rengjøringsmiddel med destillert hvit eddik og varmt vann, gjelder det klut eller klut til punktet av metning og gni den inn i flekken. Vanligvis er en sirkelbevegelse da gni mest effektiv på å fjerne flekken. For å virkelig få til hjertet av flekken, gjenta anvendelsen av eddik og vann et par ganger. Når flekken har tørket, vurdere den flekken forbedring og gjenta programmet hvis nødvendig. En fan eller hårføner kan fremskynde tørking prosessen.

Natron

En annen naturlig taktikk bruker et natron produkt med en enkel rengjøringsbørste. Natron er kjent som en naturlig odor fjerne. Det er vanlig i stinkende sko for å redusere stikkende lukt. Når natron brukes regelmessig, kan det hjelpe eliminere lukt i stoffer, duker, møbeltrekk og tepper. Når katten urin har tørket, bruke en stor mengde natron til området. Kontroller at hele stedet og området er dekket. Å spre katten urin lukten og feilfri pletten, scrub pensel i teppet fiber i en sirkelbevegelse.

Våt støvsuging

Foruten natron, kan du også skrubbe maisstivelse i flekken og vakuum stedet for å fjerne flekker og lukt. Bruk våt støvsuging teknikk med vann eller vanlig såpe vaske korn av gulvteppet med for filtrering og skrubbing komponenter.

Andre produkter

For å bli kvitt dvelende lukter naturlig, bruke munnvann i en løsning av to deler vann til en del munnvann. Slange denne løsningen over problemet, og la den suge et par timer før soaking opp overflødig væske og støvsuging over stedet. Hydrogenperoksid kan også rense et område av katten urin; Det kan imidlertid ha blekemidler egenskaper så teste den i en liten flekk å sikre det ikke bleke farger. Hvis det er egnet til å bruke, hell den på stedet og gni den med en pensel før du lar det naturlig tørr.