Naturlige behandlinger for å bli kvitt mus

May 21

Mus invaderer hjemmet ditt er ikke bare irriterende og ubehagelig, men også helsefarlig. Mus har mange sykdommer og vil urinere der noen gang de vil i hjemlandet. Feller og gift er effektiv, men uønsket, siden feller må tømmes og forgifter er farlig for pets og barn.

Lukt

Mus har svært følsom nese og kan lukte ting som vi ville aldri varsel. Noen er støtende for mus og kan bidra til å drive dem hjemmefra. Peppermynte olje kan sprinkled der mus har vært sett eller i et sted som kan være musen brukervennlig. Det er ikke skadelig for kjæledyr eller barn og lukter fantastisk. Mothballs er et annet alternativ; de kan plasseres i skuffer eller skap, men pass på å holde dem utilgjengelig for barn og kjæledyr fordi de er giftige. Ammoniakk kan også sprinkled for å avskrekke mus å bo i ditt hjem. En annen alternativ med væsker er å suge bomull baller eller stykker av tøy med dem og kaste dem hjørner.Revene er rovdyr mus så lukten av fox urin vil drive dem langt hjemmefra. Tørket fox urin kan kjøpes i pulverisert gården i mange gård hobbyforretninger og hagearbeid sentre.Mus kan ikke tolerere lukten av laurbærblad. Disse kan kjøpes billig i enhver matbutikk og kan være smuldret for å maksimere lukt. Plass dem der noen gang du mistenker mus.For en mus frastøtende i en spray-skjemaet kan du blande en gallon av vann, en fjerdedel kopp dish såpe og en SS. hot peppersaus. Spray dette i alle områder av ditt hjem som du ønsker. Det er nontoxic til barn og kjæledyr.

Andre rettsmidler

Kan du helle Cola eller andre kullsyreholdige brus i en tallerken og la den ut hvor musene kan finne det enkelt. Mus vil dø etter å ha drukket brus fordi kroppen ikke kan håndtere carbonation.Umiddelbar potetmos kan også drepe mus fordi tørr flak utvides for fort i magen. Bare plassere en liten mengde flak hvor du har sett mus eller bevis for dem.Tørr gips av paris kan blandes med sjokolade pulver. Mus vil forlate huset for å finne vann etter spising denne blandingen og vil dø utenfor.

Forebygging

Koble noen hull der mus kan angi fuger eller stålull. Hold all maten plasseres tett der mus kan ikke tilgang til den. Ikke la noe vann der mus kan få til det. Hvis de ikke finner mat eller vann vil de ikke bli.