Naturlig toalett skål rengjøringsmidler

November 4

Naturlig toalett skål rengjøringsmidler

Toalettet boller utvikle en rekke flekker på dem. Til tross for kontinuerlig flushing, noen av disse flekker blir værende og blir vanskeligere og vanskeligere å fjerne. Mens kommersielle toalett skål rengjøringsmidler vil raskt og lettvint fjerne de fleste flekker, bruker mange av dem sterke kjemikalier som kan forurense hjemmet ditt miljø. I stedet bruk naturlig rengjøringsmidler.

Hvit eddik

Tømme vann i toalettet ved å slå av vannet i ditt hjem og rødme toalettet. Fylle bollen med hvit eddik før du har dekket alle flekker. Dette vil fjerne alkaliske flekker som hardt vann eller rust. Hvit eddik er en naturlig, mild syre renere som er skånsom nok å rengjøre toalettet boller uten å skade dem. Hvit eddik er mat grade og vil ikke skade kjæledyr eller barn svelging tilfeldigvis.

Natron

Natron er en annen naturlig rensemiddel som du kan bruke til å skrubbe bort vanskelige flekker. Fordi det er alkalisk, er det spesielt effektiv i å fjerne syre flekker på toalett bolle. For å bruke den, bland en tykk pasta av natron og vann og skrubbe den over flekker i toalett bolle.

Pimpstein

Pimpstein er en naturlig slipende stein som du kan bruke uten noe rengjøringsmiddel til forsiktig slipe bort flekker på innsiden og utsiden toalett bolle. For å bruke den, våt pimpstein med vann, og gni den over flekker. Vannet vil forhindre steinen fra riper toalettet. Aldri gni for kraftig som pimpstein kan ripe toalettet.

Ammoniakk

Ammoniakk er en annen naturlig produkt som du kan bruke til ren flekker fra toalett bolle. Ammoniakk er en alkalisk rengjøringsmiddel. Om det er naturlig, ammoniakk er veldig sterk og kan forårsake negative helseeffekter hvis det er en ingested. For å bruke den, bland 1/2 kopp ammoniakk med 1/2 gallon varmt vann. Aldri blanding ammoniakk med blekemiddel som det vil skape en giftig gass.