Naturlig sunn hjemme rengjøring produkter

September 13

Naturlig sunn hjemme rengjøring produkter

Holder din hjem sunn innebærer fjerning av overflødig bakterier, virus, allergener, støv mites og andre forurensninger som kan være blomstrende det. Fjerner det meste av disse forurensningene vil forhindre spredning av sykdom og sykdom. Det er mange produkter som vil fjerne forurensninger, men som faktisk vil forurense ditt hjem luftkvalitet med giftige kjemikalier samtidig. Disse inkluderer kjemikalier som blekemiddel, ammoniakk eller muriatic acid. Bruk naturlig rensing produktene.

Hvit eddik

Hvit eddik er ett produkt som er vanlig i arsenal av grønne rengjøringsmidler som gjør sine egne hjemmelagde rengjøring løsninger. Hvit eddik er et desinfeksjonsmiddel som vil drepe bakterier og virus. Det er også et mildt syre som fungerer for å motvirke alkaliske hardt vann og såpe avskum rustflekker. Hvit eddik vil også nøytralisere lukt. Den har en stikkende lukt på egen hånd, men denne lukten vil forsvinne når det tørker helt. Hvit eddik vil skade naturlig stein overflater, så ikke bruk den for å rense dem. Hvit eddik er helt nontoxic.

Natron

Natron er en annen vanlige og naturlige hjem rengjøringsmiddel. Det er en pulverisert vaskemiddel som vil desinfisere overflater. Hjem rengjøringsmidler bruke også den som en naturlig lukt absorber. Natron vil absorbere lukt i porøse overflater som tre, tepper og tekstiler. Natron kan blandes i en lime med vann og danner en mild skure pulver som vil slipe bort flekker. Natron er også helt nontoxic.

Boraks

Boraks er en annen naturlig rengjøring pulver som er vanligvis sterkere enn natron som en desinfiserende og flekker remover. Borax vil drepe mold og mugg sporer, og det vil fjerne deres flekker. Det vil også rengjøre og desinfisere toaletter. Fortynne den betydelig for å fjerne flekker fra vegger og bakgrunn. Selv om det ikke ut gass noen skadelige kjemikalier, er boraks giftig ved svelging. Lagre det fra barn.

Tea Tree olje

Tea tree olje er en naturlig essensielle oljen som er en konsentrert olje fra te treet. Denne oljen er en naturlig desinfeksjonsmiddel. Det vil fjerne mold og mugg og ville arbeide for å fjerne buildup fra bad og kjøkken overflater. Det er helt nontoxic. Det er betydelig dyrere enn andre naturlig rensing produktene, men det har en velduftende lukt som vil friske områder som du rengjøre dem.