Naturlig rettsmidler for Aloe plante feil

July 31

Naturlig rettsmidler for Aloe plante feil

Aloe ofte funnet i hjem er en afrikansk opprinnelig kalt Aloe vera eller Aloe barbadensis. Det er en hardfør plante som trenger litt vann og bare sporadisk repotting. Aloe er kjent for sin sap, som kan sooth brannskader. Denne nyttig saftige er normalt bare plaget av sykdom når over vannet og vanligvis arrangerer eneste bug - mealybug.

Oversiden

Ifølge Penn State Universitys forlengelse er av mealybug den vanligste pest av aloe. Voksne, kvinnelige Oversiden er ovale, soft-bodied insekter dekket i hvitt, bomullsaktig filamenter. Nyklekte, kvinnelige unge kalles "crawlers" og de ser ut som små voksne. Menn feed ikke; i stedet de utvikle vinger og vil fly til Salix søk kompiser. Oversiden bruk piercing munndeler for å suge sap fra bladene av aloe. Små bestander forårsake misfarging og wilting. Folkerike kan føre til døden.

Grundig inspeksjon

Riktig mealybug kontroll starter med en god inspeksjon av plante- og omegn. Kvinner, egg og robotsøkeprogrammer er ofte på undersides blader eller i crevices nær bunnen av bladene. Egg og robotsøkeprogrammer kan også finnes på felgen eller utenfor potten selv. Bevingede menn er langt mer mobil enn kvinner og kan være et stykke fra beholderen. Grundig inspisere alle deler av din aloe og beholderen til å sikre du fjerne alle spor av pest.

Mekanisk styring

Tørk dine aloe med en våt papirhåndkle eller myk klut. Tørk hele blad; Dette sikrer du fjerne eller knusing egg, robotene og voksne. Vask utsiden av potten og rim med såpevann. Du kan også prøve å plassere din aloe, potten og alt, i dusj og banket insekter av med sterke vannstråler vann.

Sikker insektmidler

Selv om ikke naturlig, er hagebruk oljer og insecticidal såper trygg og effektiv mot oversiden. Insecticidal såpe, bland 1 ss av mild, unscented dish såpe i en quart vann og sjøsprøyt din aloe grundig. Hagebruk oljer er kommersielt tilgjengelig og er laget av mineralolje. De arbeider av kvelende robotsøkeprogrammer og voksne. Spray anlegget grundig. Gjenta programmer såper eller oljer i ukentlige intervaller på fire uker å sikre alle nyklekte robotsøkeprogrammene blir drept.