Naturlig rettsmidler å drepe snekker maur hjemme

December 17

Naturlig rettsmidler å drepe snekker maur hjemme

Snekker maur kan være en irriterende og svært ødeleggende problem i ethvert hjem. Hvis du bor en miljøvennlig livsstil, kan du naturlige metoder for å bli kvitt maur. En holistisk tilnærming er også gunstig for hjem med pets og barn fordi den introduserer færre kjemikalier i miljøet. Kampen snekker maur kan være vanskelig. Du kan ha problemer med å finne deres reir eller årsaken av infestation. Når dette skjer kan du trenger profesjonell hjelp.

Finne kilden til infestation. Det er viktig at du finner viktigste reiret. Ser rundt huset for små hauger av sagflis. Som er å starte jakt. Hvis du ikke finner den, vil denne reir fortsette å vokse, med tre hjemme som en sikre flekk for kolonien. Merk at snekker maur er mer aktive om natten. Det blir lettere å se og følge dem deretter.

Behandle reiret med borsyre eller vakuum det ut med en butikk vac. borsyre er et naturlig forekommende syre som samhandler med maur nervesystemet og dreper dem. Vakuum metoden ville arbeide for å fjerne maur, men du må gjenta rengjøring flere ganger for å sikre alle maur er tatt.

Flytte alle de rusk og tre nær hjemmet til en plass lenger bort. Trim tilbake trær, rense ut takrenner og sel opp sprekker du merke (disse act som et brev av invitasjon til carpenter maur). Snekker maur elsker fuktige steder og vil gjøre sitt hjem i råtnende tre, men noen ganger seng ned i isolasjon. Lukke opp hull og holde fuktighet og rusk fra hjemmet ditt, redusere du sjansene for infestation sterkt.