Naturlig rengjøring løsninger for treverk

August 4

Det er mange naturlige rengjøring løsninger for treverk. Naturlige produkter kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker og spesialitet butikker. Kjøpte produkter er imidlertid ganske dyrt. Det er naturlige ingredienser for å lage din egen naturlige rensning løsninger for treverk rett på kjøkkenet. Du kan lage effektive naturlige rensning løsninger for tre etasjer og møbler med følgende forslag.

Naturlige såper

Enkle naturlige såper kan brukes som et naturlig rengjøringsmiddel for alle av treverk i ditt hjem. Såpe bryter ned jord og fjerner skitt. Varmtvann forbedrer muligheten for såpe å fjerne fett fra tre kjøkkenskapet. Et naturlig såpestykke inneholder oljer som la en flott glans og legge glans til overflaten. Bruke en bøtte og en ren klut og bare gni kluten på såpe å få kluten såpe, så, blande såpe fille i det varme vannet. For å bruke en naturlig rett såpe, bruke samme beløp som du vil bruke for vask retter og legge til en spiseskje olje per gallon av vann for å bringe ut glansen av treverk. Vri kluten så tørr som mulig å bruke buff veden til en glødende skinne etter vask.

Eddik og olje

Et naturlig rengjøringsmiddel for tre kan gjøres ved å blande en del eddik, en del vegetabilsk olje til to deler vann for generell støvtørking og polering. Fukt en ren klut i blanding og vask. Vri klut og bruke som polering klut for å fjerne overflødig vann og få ut skinne opprettet av olje. For gulv, bruk to kopper eddik og ¼ kopp olje per gallon varmt vann. Treverket har ikke å bli skylt. Bruk en bomull mopp for best resultat.

Sitronsaft og olje

Bland en del sitron juice, en del olje til to deler vann for generell støvtørking og polering. Bruk den samme metoden for rengjøring og polering som med eddik og olje. For gulv, bruk en kopp sitron juice, ¼ kopp olje per gallon varmt vann. Sitronsaft vil forlate en lyse ren duft til din nylig renset treverk. Lime er en annen sitrusfrukter som blir stadig mer populært for rengjøring. En blanding av sitron og lime er en herlig ren, søt, naturlig duft.

Naturlig dufter

Naturlige, hjemmelaget rensning løsninger for tre kan styrkes ved å legge naturlige dufter. Det er mange måter å legge naturlige dufter. Legg vanilje ekstrakt eller noen av planteekstrakter som er tilgjengelig på din lokale matbutikk. Legge til om en spiseskje hver gallon av vann. Eteriske oljer er også blitt mer tilgjengelig og kan brukes til å lage unike dufter for hvert område av ditt hjem. Lavendel essensielle oljen er svært populært blant de minst kostbare essensielle oljer tilgjengelig. Legge til 10 til 15 dråper til hver gallon av vann. Husk å lagre essensielle oljer i et kjølig mørkt skap utilgjengelig for barn.