Naturlig rengjøring fakta

January 18

Naturlig rengjøring fakta

Bruk av naturlige rengjøringsmidler har vunnet popularitet som bevissthet om bivirkninger skadelig helse- og miljømessige farene fra rengjøring kjemiske formler har økt gjennom årene. Rengjøring naturlig er innen rekkevidde for ethvert budsjett. Fra enkle husholdning ingredienser til sofistikerte naturlige og organiske produkter finner noen naturlig rensning løsninger for deres hjem.

Effekter på helse og miljø

Bytte til naturlige rengjøringsmidler reduserer mengden av vi fylling i luften og bakken. Naturlige rengjøringsmidler er naturlige - de tilfører sømløst i jorden og luften uten skade bare som andre elementer i naturen bryte ned for å bli en del av jorden igjen. Endre til naturlige rengjøringsmidler gjør din trygt hjem for din familie. Gjør din egen naturlige rengjøringsmidler er sikker og kostnadseffektiv.

Effektiviteten av naturlige rengjøringsmidler

Mens naturlige rengjøringsmidler gjøre synlig overflater er cleaner, er deres evne til å effektivt drepe bakterier og andre mikroorganismer som forårsaker infeksjon en legitim bekymring. Rengjøringsmidler i konvensjonelle kjemiske rengjøringsmidler testet av helse-regulere byråer som maten og Bedøve Administrasjon (FDA) og Environmental Protection Agency (EPA).

Naturlige renere egenskaper

Når du velger naturlige rengjøringsmidler for ditt hjem, velger agenter som har antibakterielle og antivirale egenskaper. Som det fremgår av Oregon Metro Regional Government, har visse herbals som tea tree olje soppdrepende og antibakterielle egenskaper og Environmental Protection Agency, "gjenkjenner såpe som legitime desinfeksjonsmiddel."

Naturlig renere oppskrifter

Lage flere naturlige renere oppskrifter med noen grunnleggende ingredienser. Natron, eddik, naturlig såpe, sitronsaft, olivenolje og viktig urte oljer vil gjøre en renere for vegger, gulv, tepper, møbeltrekk, bad, kjøkken og møbler overflater.

Bruke natron som skrubbe agent å rengjøre vasker og badekar, fjerne stift merkene, rense avløp med eddik og oppdatere tepper. Kombiner olivenolje og sitronsaft å polere messing og rengjør tregulv og overflater. En blanding av natron, eddik og vann med noen dråper en essensiell olje er en oppskrift som fungerer godt som en generell husholdning renere.

Naturlige renere produkter

Naturlige rengjøringsmidler er tilgjengelig i praktisk talt alle som konvensjonelle kjemiske rengjøringsmidler. Det er flere produktlinjer på markedet som produserer oppvaskmiddel, vaskemidler, Universal rengjøringsmidler, møbler polsk, møbeltrekk renere og rengjøringsmiddel. Mange naturlige rengjøringsmidler er parfymert med planter eller essensielle oljer som vil sette mot hjemmet eller kontoret med en behagelig duft som du ren.