Naturlig preparat kontroll for Brown eneboer edderkopper

May 20

Brune eneboer er blant de mest fryktede edderkopp artene av huseiere. Brune eneboer gift inneholder en gift som skader menneskelige celler og dødsfall fra brown eneboer edderkopper er mulig, men ganske sjelden. Likevel, mange huseiere foretrekker å feile på siden av sikkerhet ved å fjerne alle brune eneboer bestander de finner i sine hjem. Det er mange alternativer tilgjengelige for huseiere, både naturlige metoder og plantevernmidler kjemikalier.

Naturlig metoder for brune eneboer

Det er ingen passende effektiv naturlig eller organisk insektmidler brukt for brune eneboer kontroll, men det er visse naturlige metoder som kan brukes i en insecticidal kapasitet. Klissete lim feller plassert i områder der brune eneboer hyppig er en av de mest praktiske måtene. Brown eneboer edderkopper foretrekker mørke, lukkede områder - derav navnet - så ren og vakuum disse områdene ofte for å forstyrre edderkopper i forlate. Også vakuum opp noen edderkopp, spiderwebs og egg sekker du i ditt hjem.

Insektmiddel typer

Hvis du trenger å kombinere naturlige metoder med kjemiske plantevernmidler program, gis vurdering på måten som insektmiddel lover å kontrollere brune eneboer infestation. Kontakt insektmidler kan sprayes direkte på observerte edderkopper og spiderwebs. Gjenværende flytende spray er ment å hindre edderkopper komme indoors og som skal brukes til dører, Vinduer og spesielt sprekker i hjemmet er grunnlaget som kan tjene som en inngang innendørs for den brune eneboer. Totalt utgivelsen foggers tilbyr bare marginal effektivitet siden brown eneboer edderkopper kan skjule fra insektmidler før de bunnslår på bakken.

Kjemiske plantevernmidler

Pyrethroids som cyfluthrin og cypermethrin, silica gel, deltamethrin, bifenthrin og lambda cyhalothrin viser en høy grad av effektivitet i å redusere brune eneboer bestander innendørs. Det er faktisk mange insektmidler merket for bruk mot brown eneboer edderkopper på grunn av høye grad av frykt blant huseiere over brune eneboer biter. Noen insektmiddel merket for innendørs bruk mot brune eneboer vil være egnet for behovene til en bekymret hus.

Andre hensyn

Brown eneboer edderkopp biter er vanskelig å diagnostisere av flere grunner. Ofte bite ofrene føler ikke smerter på første bite, men bare lære at de har blitt bitt etter bite nettstedet utvikler seg til en slow-healing nekrotisk sår. I tillegg kan nekrose forbundet med en brun eneboer bite ligner andre lidelser som bakterielle infeksjoner. Hvis du tror du har blitt bitt av en brun eneboer, alltid ta edderkoppen med deg til sykehuset når det er mulig å hjelpe i en klar diagnose.