Naturlig måte å rengjøre toalettet

June 28

Rengjøring toalettet betyr ikke nødvendigvis at bruk av giftige kjemikalier. Flere alternative måter alle krever litt tålmodighet og noen gammeldags albue fett, men hvis du ikke tankene å sette tilbake i det, resultatet---både på badet og planeten---er verdt innsatsen.

Natron

Skylle toalettet, dryss natron bollen og la den stå over natten. I morgen, dyppe dine toalettbørste eller en skrubbe svamp inn i vann, scrub, deretter skylle. Skrubbe og skylle igjen hvis noen natron.

Baking Soda og eddik

Skylle toalettet, så dryss natron rundt toalettet. Spray med eddik. La stå i 30 minutter eller lenger. Når du er klar til å skrubbe toalettskålen, dyppe dine toalettbørste eller en skrubbe svamp inn i vann, scrub, deretter flush. Denne metoden renset og deodorizes.

Boraks pluss sitron Juice eller eddik

Kombinere en kopp boraks og 1/4 til 1/2 kopp sitron juice eller eddik i en nonmetal bolle mer sta flekker, helt til det gjør en tykk pasta. Spre lim i toalettskålen med en svamp og la den sitte flere timer eller over natten. Når du er klar til å skrubbe bollen, dyppe dine toalettbørste eller en skrubbe svamp inn i vann, scrub, deretter skylle.

Et siste ord

Holde en rengjøring tidsplan. Etter disse naturlige metoder for rensing en eller to ganger i uken vil hjelpe deg å unngå ty til harde rensemetoder og giftige rengjøringsmidler.