Naturlig måte å drepe Mites på Ivy

November 24

Naturlig måte å drepe Mites på Ivy

Vanligvis feilaktig for et insekt, er mites en Leddyr med åtte bein. Ivy eller header er en slekt av woody eviggrønne planter ofte brukt som felles houseplants, som dessverre tiltrekker mange uønskede skadedyr, inkludert midd. Bruke naturlige metoder for å behandle ivy planter for midd reduserer risikoen for bivirkninger av å bruke plantevernmidler og insektmidler. Dette alternativet fordeler anlegg eiere som ønsker å hindre at disse skadelige kjemikalier kommer i kontakt med sine barn og kjæledyr.

Typer

Mange arter av mites eksisterer; men feed bare visse typer på ivy planter. Identifikasjon av typen midd hjelper med å velge en fjerning metoden. Spider mites eller rød edderkopper har en rød, brun eller kremfargede liten kropp med tynne, piercing munndeler brukes for inntak væsker fra planter. En vanlig art av edderkopp mite er to-oppdaget edderkopp mite (Tetranychus tigerspinner). En annen type midd som infests eføy er eriophyid skjerv (Aculop toxicophagus). Eriophyid mite er en spindel-formet Leddyr med en smal, brun. Kvinner har en lengre kropp enn sine mannlige kolleger.

Tegn

Spider mites bor på undersiden av ivy blader vises som små prikker på bladverket. Endringer i blad farge fra grønt til gult eller bronse angir en edderkopp mite tilstedeværelse. Disse skadedyr spinne ofte beskyttende webområder som skade anlegget celler. Eriophyid mites opprette vorte-lignende blad galls på ivy planter som gift eføy; poser har en uregelmessig form og puckered tekstur. Galls stige opp som blemmer med en gulaktig-grønn farge som snart endres til rød.

Behandling

En naturlig tilnærming for ridding ivy planter av spider mites omfatter innføring av ROV midd Phytoseiulus persimilis eller Amblyseius californicus og andre fiender av spider mites som marihøner, lacewing larver, visse thrip varianter og minutt pirat feil. Disse utnytter artene lever på midd, eliminere problemet. Bruke vann som en metode for å fjerne spider mites fra ivy forlater gjennom kraftfulle sprøyting aids i oppløsningen av webområder og vasker bort spider mites. Eriophyid mites overvintrer på verten plantene, så en sovende anvendelse av naturlige hagebruk oljer før til våren vil drepe mites. Siden galls sjelden skade planter, anbefaler ikke University of Minnesota insektmidler. Fjerning av blad galls oppstå når anlegget mister løvverk eller beskjæring.

Forebygging

Lated bekymre av ivy planter kan hindrer midd på anlegget. Mites angripe planter som viser tegn på stress. Edderkopp midd trives i tørt og støvete forhold; derfor holde vanning regelmessig bidrar til å unngå sannsynligheten for midd på ivy anlegget. Den eneste naturlige forebygging for Eriophyid mites er gjennom bruk av hagebruk oljer. Når dannet, er blad galls svært organiserte strukturer som blir del av anlegget og er immun mot behandling.