Naturlig landskapsarbeid lover i Florida

October 22

Naturlig landskapsarbeid lover i Florida

Naturlig landskap er utendørs verft som inneholder planter som er innfødt til et område og krever mindre skadedyrbekjempelse, gjødsel og vann. Floridas guvernør Charlie Crist signert vannrettighetene regningen på 30 juni 2009. Denne regningen angir retningslinjer for fremtidige vannforvaltning i delstaten Florida. Som en del av regningen satt University of Florida og Southwest Florida Water Management District opp Florida-vennlig landskapsarbeid programmet. Det er ingen offisielle forskrifter under programmet; heller gir bydelen Floridians tips om hvordan å forbedre sine landskapet og beskytte Floridas økosystem under vann rettigheter regningen.

Utvalg

Southwest Florida Water Management District anbefaler at du velger planter som passer din lokallandskapet. I et tørt område, kan du installere tørke-resistente planter som trives i tørre forhold. Begrense antall planter som krever regelmessig vanning og bare bruke så mye gress som nødvendig. Anlegget og mulch krever mindre vann enn gress. Plante innfødt gress som ikke stjele næringsstoffer og vann fra lokale planter.

Effektivitet

Ifølge University of Florida går 50 prosent av husholdningenes vannforbruk til plener og planter. Gresset krever ikke mye vann i vintermånedene. Varme sommermånedene, bare gi tre fjerdedeler av en tomme av vann hver tre til fem dager hvis det ikke er regn. Bruk et drypp vanning systemet for plener og planter, som denne formen for vanning er mer effektivt enn å bruke en sprøyta hodet. Samle regnvann i en tønne for vanner.

Gjødsel

Overflødig gjødsel kan rømme i vassdrag, forårsaker alge blomstrer og død akvatiske dyr og plante arter. Som en del av programmet for Florida-vennlig landskapsarbeid anbefaler University of Florida at du ikke overfertilize plener, planter og trær, som gjør så ikke vil øke vekst hvis skadedyr, sykdommer eller skygge. Bruk sakte-fungerende gjødsel, som er bedre for miljøet. Jern gjør et utmerket alternativ til nitrogen og forurenser ikke vannforsyning.

Dyreliv

For å tiltrekke dyreliv til naturlige Florida landskapet, plante innfødt vinstokker, trær og busker i plenen for å gi et attraktivt miljø for dyr. Southwest Florida Water Management District oppfordrer plantelivet beboere å bruke en birdbath eller dam for å gi en vannkilde for dyr. Grense plantevernmidler bruk for å forhindre forgiftning arter.

Plantevernmidler

Florida-vennlig landskapsarbeid programmet anbefaler bruk av plantevernmidler sparsomt. Bare bruke plantevernmidler for å behandle små alvorlig rammede områdene av landskapet. Insektmiddel såper og Bacillus thuringiensis (Bt) er mindre toksiske enn kommersielle plantevernmidler. Importere ROV insekter å skadedyr.

Resirkulering

Ifølge University of Florida og Southwest Florida Water Management District bør du ikke kaste din plenen klipte gresset. Plenen klipte gresset er høy i nitrogen og gjøre gode naturlige gjødsel, noe som reduserer behovet for kunstig gjødsel. Opprette en kompost haug å befrukte Florida landskapet.

Avrenning

Mange deler av Florida får kraftig mengder regn i visse deler av året. Kontrollere stormen vannet avrenning å redusere sjansen for kunstgjødsel og plantevernmidler nå Florida vassdrag. Bruk lav områder eller dammer for å hjelpe kontroll avrenning. Plasser nedløpsrør eller takrenner mot din plenen eller hage senger å vannet plantene dine.