Naturlig landskapsarbeid ideer til en over bakken Pool

February 25

Naturlig landskapsarbeid ideer til en over bakken Pool

Landskapsarbeid du legger rundt bassenget avhenger i stor grad om bassenget er stillestående, eller hvis du tar bassenget høsten og sette den tilbake opp i begynnelsen av sommeren. Et midlertidig basseng har forskjellige planter rundt enn en faste pool. Bruk årlige planter for et midlertidig og flerårige planter for en stillestående pool. Blande typer og størrelser av planter vil også hjelpe produsere et naturlig landskap rundt over bakken pool.

Brostein

Brostein er avgjørende for enhver pool landskapsarbeid. Bruke belegningsstein walkway ledende til bassenget og bane området rundt bassenget utstyr, som pumpe og filter, slik at rengjøring bassenget ikke er en gjørmete ork. Brostein eller murstein også fungerer godt som en landskapsarbeid disposisjon for en hage seng rundt bassenget. Begrave Brostein og murstein minst 1-2 inches i jorden for et mer naturlig utseende.

Steiner

Steinene kan fungere bra med et naturlig bassenglandskap. Bergarter gjør utmerket hage kantlinjer, eller de kan stå sammen som sin egen del av landskapsarbeid. Større klipper fungerer bedre i rock gruppering, men mindre steiner også gi en naturlig utseende. Som med belegningsstein, begrave steinene 1 eller 2 inches dypt i bakken. Dette hjelper dem bo på plass og gjør det ser mer naturlig. En stein gruppering nær bassenget utstyret bidrar til å skjule stygge aspekt av bassenget.

Hage seng

En av de enkleste måtene å gi naturlig landskapsarbeid rundt en aboveground basseng er å installere en hage seng rundt bassenget. Det er ikke nødvendig å gjøre en hage seng helt rundt hele bassenget, men en eller to store senger blandede med belegningsstein gir en fin touch. 3 til 4 mat bredt senger gir nok bakken til å plante nesten alt.

Lokale planter

Velg innfødte planter til hage seng. Kontroller at planter kan overleve i området hvor bassenget er plassert, som de fleste bassengene er i full sol. Bruke planter som er nær høyden på bassenget veggen slik at flertallet av bassenget veggen er forkledd anleggene. Velg en blanding av årlige og flerårige planter for et mer naturlig utseende. Velg planter som blomstrer om sommeren som salvie, iriser og dag liljer. Bruke grønne planter, for eksempel dekorative gress eller ape gress for en kantlinje rundt kanten av hage seng.

Busker og trær

Hvis bassenget forblir opp hele året, kan du vurdere å plante busker eller trær i nærheten. Selv om bassenget ikke forblir opp hele året, potted trær og busker kan legge til en fin touch landskapsarbeid temaet. Palmer se alltid hjemme i et basseng. Som med planter, bruke varianter av trær og busker som kan overleve innfødt klima. Også prøve å velge planter som kaster sjelden, for å unngå overdreven rengjøring av bassenget.