Naturlig hage skadedyrbekjempelse: Snegler

February 8

Naturlig hage skadedyrbekjempelse: Snegler

Snegler rangere som en av de mest problematiske skadedyr hage. Selv om de er små, kan de raskt overvinne din hage, spise bort seedlings og nye skudd. Mens det er en overflod av kjemisk-baserte sneglen giftstoff på markedet, kan mange av dem også være skadelig for din familie og din pets. Som et alternativ, kan du styre disse skadedyr med naturlige metoder som er miljøvennlig.

Melon skall feller

Indre av en opp-ned melon skall - tiltrekker snegler av to grunner. Først de er fuktig og mørke, et miljø som snegler elsker. Andre gir skallet mat for sneglene. Plasser rinds, University of California anbefaler alle typer melon - rundt hagen din hvor som helst du har lagt merke sneglen problemer. Hver morgen, snu dem, øse ut og kast sneglene som har samlet seg på innsiden av skallet.

Eggshell barrierer

Hvis du har plantet noen øm, unge transplantasjoner eller venter på frø til å spire, beskytte dem med eggshells. Etter matlaging opp din favoritt egg omelett, rense ut eggshells. Deretter knuse dem i små biter og strø dem i en ring rundt hver av transplantasjon eller frø hauger. Ødelagt shell shards lage en grov, shap overflaten sneglene vil krysse.

Øl feller

Akkurat som høyskole freshmen, snegler og snegler elske en stor kegger. Skyll ut tomme tunfisk bokser og begrave dem i hagen slik at toppen av bokser nivå med overflaten. Fyll hver kan med øl - det spiller ingen rolle hva slags øl det er, frisk, foreldet eller selv alkoholfrie. Sneglene vil lukte yeasty brygge og gjennomgå mot neddykket bokser. Når de når øl, vil de falle i og drukne.

Kobber folie

Sneglens følsom kroppen kan ikke stå touch av kobber. Hvis du har større, lavt hengende planter som snegler ikke kan motstå - som en tomat vintreet - frem kobber folie og Pakk den i et band rundt foten av anlegget. Dette vil holde sneglene krypende anlegget og spise anlegget eller frukten. Du finner vanligvis kobber folie maskinvare og elektriske butikker.

Anti-sneglen baner

Skille hagen i flere jord tomter med gangstier av stein eller clover planter. Disse flatene tiltrekke ulike typer biller, mange av som elsker å angripe og spiser snegler. Ved å opprette en bille-vennlig miljø, kan du påvirke natur i din favør og naturlig unna sneglene.