Naturlig Bug frastøtende for blomster

May 29

Du finner marigolds, tulipaner og andre blomster behagelig for øyet. Feil, derimot, finner blomster underholdende for en helt annen grunn: de smaker yummy. Hvis feil er å snu din blomsterbed til spise salat buffeer, behandle blomster med en naturlig feil frastøtende. I motsetning til kommersielt forberedt kjemiske sprøytemidler forsvare slik repellents selvsagt plantene dine i en lav-til nontoxic måte.

SOAP Spray

Neste gang du ta oppvasken, satt til side noen flytende dish såpe som en potent bug zapper og feil frastøtende. Såpe har to formål: det dreper feil på kontakt mens også forlater en bitter-smaker rester som frastøter fremtidige sulten feil. Hvis du vil opprette en potent spray, Kombiner 3 ss. oppvaskmiddel med en gallon av vann. På nytt etter behov, som etter en overhead vanning økten eller kraftig regn.

Kiselgur

Kiselgur kan se ut som bare en pulver, men den presenterer skarp, microscopic kantene til myk hud feil. Støv pulver på bakken rundt din blomsterbed å holde skadedyr som snegler og snegler i sjakk. Larvene og lignende myk-skinned feil som spiser blomst anlegget løvverk, støv kiselgur direkte på anlegget. Du finner dette produktet i mange helse matbutikker og noen generelle anlegget butikker.

Hvitløk Spray

Hvitløk kan låne litt krydder til din favoritt mat, og kan også spice opp din antibug forsvar. Denne urten avgir en kraftig smak og duft som mange feil, som den overalt irriterende bladlus, finne fryktelig irriterende. Kaste 15 friske hvitløkfedd i en blender med en pint av ferskvann. Bland det og la blanding suge over natten slik at blandede hvitløk utgivelser sin oljer. Belastning solid hvitløk biter og spray infundert vannet på blomst planter.

Organisk spray

Hvis du ikke har tid til å rote med å lage din egen feil frastøtende for blomster, ikke fret. I mange barnehager og hage butikker, vil du finne organisk plantevernmidler. Disse naturlige produktene stole på naturlig, gunstige mikrober, for eksempel Bacillus thuringiensis, samt naturlig hagebruk oljer som neem olje. Fordi de er helt naturlig, er sprøytemidler også akseptable for sertifisert organisk hager og gårder. Dermed kan du nyte alle fordelene til en kommersielt forberedt frastøtende bug spray uten giftig bivirkninger av de fleste kjemiske produkter.