Natt-blomstrer Catcus blomster

March 15

Enten du oppretter en natt-blomstrer hage eller bare ønsker å finne blomster som blomstrer i en tørre ørken klima, det er mange alternativer å velge mellom. Utviklingen har spilt en stor rolle i å skape blomster som åpner bare om natten. Hvis et anlegg miljø er fylt med nattaktive dyr, er anlegget mer sannsynlig å være pollinated hvis det gir disse skapningene tilgang til sitt pollen når de er mest aktive. Kaktus passer perfekt i denne klassifiseringen, siden mange ørken dyr kommer å jakte bare når temperaturen synker natten.

Natt - Blooming Cereus (Peniocereus greggii)

Kalt «Dronningen av the Night», er dette kaktus blomst en sjelden blomst som bare oppstår på en enkelt sommerkveld i slutten av juni eller begynnelsen av juli. Når det blomstrer, åpnes med lange, tynne hvite kronblad som har en rødme-farget undertone. Kronblad åpent når solen går ned og er visnet bort av sunrise. Natt - blooming cereus er innfødt til tørre ørkenen regionene i Nord-Mexico, samt Arizona og Texas. Du finner den på høy ørkenen høyder, der den vokser i skyggen av større kaktus og busker.

Rosa påske lilje kaktus (Echinopsis eyrisii)

I motsetning til sitt navn er blomstrer produsert av dette kaktus hvit i fargen. Innfødt til Sør-Amerika, dette kaktus kan vokse i sørvestlige ørkenen i USA så lenge den gjennomsnittlige temperaturen er høyere enn 50 grader Fahrenheit. Det trenger full Søn mesteparten av dagen, med delvis skygge når solen er på sitt høyeste. Som de fleste kaktus trenger den litt vann og jord som drenerer godt. Når det blomstrer om sommeren, er hvite blomster 2-til-4 inches bredt med konsentrisk lag av skarpe, spisse petals.

Rosa pinnsvinet kaktus (Echinopsis fendleri)

Med varm rosa blomster er denne natt-blomstrer kaktusen en av de mest fargerike og tiltalende for gartnere. Også kalt den jordbær kaktusen, er dette kaktus lave til bakken, viltvoksende sidelengs vokser vertikalt. Blomstrer, ca 4 inches bredt, er spredt over på kaktusen. Oval i form med en gylden senter, blomster vises i mai og juni. Dette kaktus er innfødt til southwestern ørkenen i USA

Snake kaktus (Selenicereus pteranthus)

Kalt "Prinsessen av the Night", er dette kaktus faktisk klassifisert som en busk for sin evne til å klatre som et vintre. USA finnes det bare i visse deler av Florida. I motsetning til de fleste natt-blomstrer kaktus blomster blomstrer den slange kaktusen året rundt. Blomster av dette kaktus har lange, spiny kronblad i blek gul som stikke fra solid hvitt senter. Gartnere dyrke dem for deres helårig blomster og rike duften.