Native villblomster & frø

December 16

Native villblomster & frø

Villblomster og opprinnelige frø er de plantene som vokser uhindret og uendret av menneskelig innblanding. Disse plantene blir fraktet anerkjennelse for sin evne til å trives og forplanter seg i sitt eget land, krever noe ekstra i jord mat og vann. De er perfekt tilpasset hjemlandet. I tillegg støtter de regionale økosystemet, seg å gi næring for lokale dyrelivet, insekter og fugler. Ofte sett på som en plage eller "ugress" av lokale bønder og gartnere, det kommer til lys hvor nyttig det er å oppmuntre de innfødte plantene i halsen av skogen.

Nord

Villblomster av Nord- og nordøst del av landet er godt tilpasset kort vekst sesonger og brutale vintre. Fra store og prangende amerikanske lotus til den lille blå vervain er variasjonen av villblomster innfødt til denne delen av landet omfattende. Se etter rart skunk kål vokser i myrlendt område, identifisert av en uvanlig rød, brun eller grønn spire som blomstrer noen ganger så tidlig som i slutten av vinteren. Vakre lady's tøffelen er en orkidé som finnes innfødt til dette området, samt den populære urte supplement, St. John's wort. Du finner også lett gjenkjennelig planter som brune øyne Susan, aster, sikori, morgensol og Canada tistel.

Sør

Den sørlige USA har et bredt utvalg av lokale planter som liker en lang vekstsesongen og milde vintre. April til November finner røde kaprifolium blomstrende trær og langs gjerdet rader. Juni til August finner 4 fot høy purple coneflower i full blomst. Som faller fremskritt, se oker, smal-leaved solsikke og på strendene, dune morgensol. Mange urter i denne delen av landet nyte en blomstrende sesongen fra våren frost som sneezeweed og bitterweed.

Øst

Denne regionen for native plantevekst ser overlapping mellom Nord og Sør hvor mange av de samme blomster og planter kan bli funnet. Du finner en rekke fioler, asters, vikker, wild salat, liljer, calypso, cattail, buttercup og daisy vokser langs veikanter og åpne enger. Med minst 1100 varianter dokumentert, er dette området av landet rikt med mange urter og frøene.

West

Den vestlige delen av landet er et unikt sted med unike blomstrende liv. Terrenget er sterkt varierte fra slettene og prærien forrevne høye fjell, frodige skogsområder og tørr sandstrender ørkener. Se etter blomstring kaktus som piggete pære og fat kaktus i tørr sørvest. Alpine varianter trives i høyfjellet: blomster som forget-me-not, alpine gull og alpine laurel. Slettene se en rekke varianter av vikker, sikori og thistle. Ørkener se urter som ørkenen plume og ørken sunflower som trives i jordsmonnet og tåle perioder med tørke. Dette er bare noen av tusenvis av arter og varianter som vokser vill over den vestlige delen av USA