Native Kentucky planter & ugress

February 19

Mens kjent for sine bluegrass, har Kentucky også mange andre planter og ugress, inkludert arter som blomstret før europeiske bosetningen. Gartnere bruker noen innfødte planter for landskapsarbeid formål fordi de allerede har tilpasset lokale forhold, ifølge Kentucky innfødt plante samfunnet nettsted.

Høy Ironweed

Vernonia gigantean arter, oftere referert til som den høye ironweed, er en invasiv ugress som utvider raskt et område. Anlegget blir vanligvis mellom 6 og 8 inches i høyde, ifølge Dave's Garden anlegget nettsted. Det er preget av sin lilla blomster-alt i skyggen magenta til lavendel, som blomstrer i en klynge fra midten av sommeren tidlig i høst. I mellomtiden anlegget stammer pleier å være mørk i fargen, og plantens blader har en uklar tekstur. De håndtering anlegget bør pass, siden kontakt kan produsere en allergisk reaksjon og forårsake irritasjon av huden.

Butterweed

Senecio glabellus arter, også kjent som Packera pannen, bærer de vanlige navnet butterweed, en navn også gitt til andre plantearter hele USA. Anlegget er andre navn inkluderer yellowtop og cressleaf groundsel. Planten blomstrer med lyse gule blomster. Senecio glabellus er innfødt til Kentucky men også vokser i andre stater, inkludert Texas og Ohio; Den vanligvis vokser i floodplain områder og på prærien.

Indisk rosa

Spigelia marilandica er en innfødt plante referert til som indiske rosa. Den blomstrer med en rosa eller rød blomst, med en gul hals, og har løvverk hele året. Ifølge Princeton-baserte UK barnehage avlinger Development Center, som har gjennomført omfattende tester på lokale planter og ugress i Kentucky, har Spigelia marilandica vært underutnyttet som et landskap anlegg. Forskere, rapportering på resultatene av anlegget evalueringer på University of Kentucky hjemmeside, roste anlegget potensialet for fremtidig bruk i landskapsarbeid.

Butterfly Weed

Butterfly Luke-Ascelpias tuberose-blomstrer i en lyse blomst som varierer i farge fra strålende gul til oransje. Planten vokser vanligvis mellom 24 til 36 inches i høyde og blomstrer fra midten av sommeren perioden fram til begynnelsen av fall, ifølge Dave's Garden anlegget nettsted. Oppkalt etter insekter det tiltrekker, er sommerfugl blomst populært med fugler, også.