Native Iowa planter & blomster

October 26

Iowa er en biologisk variert tilstand. Hjem til skog, prærien og slettene, Iowa har en overflod av arter. Mange av disse artene er innfødte i Midtvesten regionen som er hjem til Iowa. På grunn av statens rike reserver av lokale planter og blomster, disse artene er synlige i både naturen og hager over hele staten og land.

Sølv lønn

Sølv lønn, Surhet saccharinum, er en vanligvis dyrket treet over hele USA og er innfødt til Iowa lauvskog. Silver maples er brukt som windbreakers for farmsteads, høstet for sine rike tre korn og brukt som landskapsarbeid trees i parker og hjem stivner. Silver maples vokse opp til 65 fot i høyden og deres kalesjen kan vokse opp til 50 fot bred. Silver maples vokser best i kvalitet, godt drenering og sur jord; treet er ikke godt tilpasset til å stramme leire jord konsistenser. Ikke tørke tolerant, sølv maples krever moderat vanning og plante i direkte sollys.

Carolina Puccoon

Lithospermum caroliniense, Carolina Puccoon, er en innfødt Iowa plante. En flerårig, anlegget er kjent for sin livlige gul blomst klynger. Bladene vokse 1½ inches lang og gjennomsnittlig ¼ inches bredt. Funnet i Iowa prærien, brukes Carolina Puccons i tørke utsatt områder. Gule blomster vises i våren og sist gjennom forsommeren. Også innfødt i nordvest, denne blomsten er svært bred, gjør det en hardfør anlegget i Midtvesten og nordvestlige. Det krever plante i full del Sol.

Vestlige solsikke

En av de korteste av solsikke arter, vestlige sunflower, Helianthus occidentalis, er en flerårig innfødt til Iowa slettene og prærien og Missouri og Minnesota. Blomsten blomstrer gjennom juli, August og September, gjør det en sen-blomstrende blomst. Det er definert av levende gule blomster, ligner form av en tusenfryd. Den vokser opp til 4 fot høy, og 2 fot bred. Vestlige solsikker krever full sol i kvalitet, godt drenering jord.

Einer

Einer, Juniperus communis, er en barskog, evergreen busk. Einer er en plante som brukte landskap, som det vokser best i uønskede grunnforhold; tørre og steinete jord er ideelle. Sur jord er å foretrekke. Busk vokser fra 2 til 5 fot høye og 7-13 fot bred, gjør det en bunndekkende busk også. Det bør plantes i full sol i kvalitet, godt drenering jord. Anlegget er motstandsdyktig mot tørke, så den trenger bare moderat vanning.

Cardinal blomst

Labelia cardinalis, ofte referert til som kardinal blomsten, er en Iowa wildflower arter. Vokse 1 til 6 fot i høyde, kardinal blomsten er kjent for sine flere røde blomster som tiltrekker kolibrier. Finnes ofte i naturen, er det ofte dyrket i hagen. Navnet er avledet fra katolske cardinals og levende røde kapper de bærer. Labelia cardinalis foretrekker kvalitet, godt drenering jord i en hage miljø og krever full moro.