Når vannet sypresser?

June 9

Vanning sypresser kan være en nødvendighet i noen områder, men ikke alle. Avgjøre når, eller selv om, en cypress treet må vann er avhengig av mange forskjellige faktorer, inkludert en rekke treet og plasseringen der den er plantet. Mens trærne tendens til å kreve mye vann, bestemmes bruk av vann også av grunnforholdene.

Bestemme Type

Leyland sypresser er ofte plantet i bakgårder og områder uten stående vann. Selv om noen kanskje tror det er behov til vann disse trærne mer enn andre, ofte det er ikke, spesielt hvis området mottar en normal mengde nedbør. Disse blir ofte brukt som hekker og ofte trives vanning mønster konsekvent med resten av landskapsarbeid så lenge jorden er godt drenert. (Referanse 1)

Baldcypress og pondcypress er trær som er ofte plantet i stående vann som seedlings (se referanse 2). Således, vanning dem er vanligvis ikke nødvendig med mindre det er tider av tørke eller lav vann. Om trærne tåler tørr jord grad, vil vanning etterhvert bli en nødvendighet hvis naturlig regner ikke returnerer.

Ny beplantning

Det er alltid godt å gjøre at alle nylig plantet eller transplantert leyland sypresser får tilstrekkelig mengder vann, akkurat som alle tre. Derfor bør du vann trærne regelmessig. Samtidig, kunne ta vare ikke å holde jorda konstant våt eller røttene råtner.

Det er akseptabelt og kanskje foretrekke, til baldcypress og pondcypress i stående vann (referanse 2). Dermed har trærne rikelig med vann uten menneskelig inngripen. Husk på at vannet bør ikke dekker alle grener eller vegetasjon og aldri være mer enn 3 fot dypt. Hvis ikke plantet i vann, så vanlig vanning vil være nødvendig.

Tørke

Vanning strategien kan endres i tider av langvarig tørke. På dette punktet, vil det sikkert være nødvendig å vann alle typer sypress, spesielt hvis jord blir tørre og er tørr minst 18 inches i bakken. Clark Beusse, en forlengelsen kontoret direktør i Dawson County i Georgia, anbefaler vanning Tata hver 7 til 14 dager og gi omtrent en tomme av vann med et sprinkleranlegg (referanse 1).

For baldcypress og pondcypress, som er tilpasset veldig våt miljøer, og kan være i vann gjennom mye av livet, blir vanning kritisk. Disse trærne kan være relativt tørke tolerant, men hvis de begynner å vise tegn på stress, for eksempel blad slipp eller fargeendringer i uvanlige tider av året, de må bli vannet 20 til 30 minutter ukentlig (referanse 4).