Når vannet hengende tomatplanter

September 14

Når vannet hengende tomatplanter

Tomater er en populær sommer hage grønnsak. Disse plantene er lett dyrkes i tradisjonelle hage miljøer og beholdere. Gartnere med en liten mengde hage kan velge å vokse tomater i hengende beholder. Denne metoden gir gartneren med minimal plass muligheten til å høste en overflod tomat innhøsting. Hengende tomatplanter tilbyr også en levende fargeklatt til en grønnsakshage.

Moisture krav

Tomater krever et fuktig miljø å trives. Planter begrenset til en beholder vil ikke ha tilgang til ekstra fuktighet vanligvis funnet av plantens rotsystem og krever derfor vanning minst en gang om dagen. Føle soil å teste for fuktighet; Hvis jorden føles tørr, vann anlegget igjen. Ikke overwater. Hvis jorden føles fuktig, er vanning sannsynligvis ikke nødvendig.

Første vanning

Etter første planting hengende tomatene, vanne plantene tungt de første dagene. Vann er viktig i de tidlige stadiene av plante å gi hengende tomat planter tilstrekkelig fuktighet.

Beholder

Velg en hengende kurv som gir riktig drenering. Hengende kurver vannet hver dag kan samle fuktighet som må avløp for å hindre skade er tomatplante. Større kurver krever hyppigere vanning.

Gjødsel

Når tomatplanter vokser, bør daglig vanning rutine suppleres med en vannløselig gjødsel minst en gang i uken. Gjødsel bør oppløst i vann og brukes deretter på hengende tomatplante. Tomatplanter reagerer godt på små, regelmessige doser av gjødsel. Som anlegget blir større, bruke vann og gjødsel blanding oftere, økende til et daglig program.

Jord

Plante hengende tomat planter en jord-mindre potting blanding utformet å holde på fuktigheten og tillate drenering. Den riktige blandingen vil hjelpe holde hengende tomatplanter fuktig etter en daglig vanning og også tillate at avløpet å forhindre rot skader. Vann blandingen grundig før transplanting tomatplanter hengende kurven. Hydrogels kan blandes til potting medium. Disse gels holder store mengder vann og slipper den som potting blanding tørker.

Solskinn

Tomatplanter trives i direkte sollys. På spesielt varme og solfylte dager, kan ekstra vanning være nødvendig å fylle opp fuktighet anlegget har brukt. Husk å teste jorda med fingrene til å finne ut om ekstra vanning er nødvendig.