Når trerøtter vokser raskest?

June 8

Når trerøtter vokser raskest?

Trerøtter er ansvarlig for forankring et tre i stedet. og som en viktig del av en sirkulasjonssystemet, de også gi treet med næringsstoffer. Røttene vokser under året når temperaturen er over frysepunktet. Røttene vokser raskest når de ikke er i konkurranse om ressurser med andre deler av treet.

Vekst prioriteringer

En hensikt, som de fleste livsformer, er moden og formere seg. Røttene er et ledd i dette. Røtter støtte veksten av løvverk som igjen støtter vekst av blomster som treet brukes til å reprodusere seg selv. I dette hierarkiet overstyrer løvverk og knopper root utvikling. Om våren og sommeren direkte trær energi til blomst og løvverk produksjon, forlater lite energi overs for root utvikling. Om våren og sommeren er akselerere veksten svak, hvis aktuelt. Akselerere veksten skjer raskt i løpet av sensommeren og tidlig høst. Dette er når bladene begynne å falle og energi er rettet til røttene.

Temperatur

Etter energi prioriteringer tas i betraktning, er den neste faktoren som avgjør en rotsystem hastigheten av vekst temperaturen på voksende medium. Røttene er avhengig av vann for vekst. Vann utveksles gjennom roten celler, og det er også avgjørende for prosessen av cellen divisjon. Når celledeling oppstår, røtter lengre, tykkere og vokse. Når bakken fryse, fryser vann også. Uten vann er exchange trerøtter ikke stand til å vokse. Mildt klima, hvor temperaturene ikke slipp under frysepunktet, kan trerøtter vokse kontinuerlig året rundt. I tempererte klima akselerere veksten blomstrer i slutten av sommeren og høsten, men det også begynner igjen når temperaturen varm. Akselerere veksten skjer under tidlig på våren, før løvverk begynner å tilrive treets mat og næringsstoffer.

Vann

Treets røtter vokser raskest når de får tilstrekkelig vann. De fleste av en trerøtter er nær overflaten, omtrent de første 12 inches av jordsmonnet. Disse røtter vokser raskest og absorberer vann mest raskt. Disse røtter viser rask vekst i våren når temperaturen er varme og fuktighet er nær overflaten. Gjenværende røttene ligger 3 fot over bakken er overflate. Som øverste lag av fuktighet forsvinne, begynner øvre røttene å dø tilbake. Nedre, flerårig røttene begynner å vokse aktivt senere våren før løvverk utvikler. Disse dype røtter har tilgang til større mengder av dypt vann og varmere jord senere i våren. Disse rotnøklene gjenoppta vekst fra sensommeren i fall.

Betraktninger

En krone er området der rotsystem møter resten av treet. I aktive vekstsesongen, skal dette området av treet beskyttes fra gressklippere og andre hage enheter. En skade til dette området kan føre sap tap og eksponering for insekt angrep. I høst og vinter er området hvor aktivt voksende rotsystem møter sovende treet. Når trærne lide frost skade og vinter skade, er dette området hvor skade sannsynligvis vil skje. Beskytte din tree fra vinter skade ved å bruke en løs mulch treets kronen. Fjern mulch i våren å forhindre fuktighet buildup og crown råte.