Når trenger trapp rekkverk?

June 28

Når trenger trapp rekkverk?

Trinn og trapper kan nesten alle stand-bodied person til å gå til høyere nivåer av bolig, sportsstadion eller utendørs Arena. Jo høyere trappen, mer behov for sikkerheten skinner å holde fotgjengere fra å falle. Selv om bygge koder varierer fra stat til stat og kommuner, finnes noen grunnprinsippene for inkludering av rekkverk overholder sikkerhetsstandarder.

Definere trapper

Hver jurisdiksjon har sin egen tolkning; men generelt er alle trinnsettet som har mer enn en fot landing teknisk "trapper." Dette betyr at selv små totrinns landinger klassifiseres like lange, elegante trapper. Som nevnt, lokale og statlige lover kan variere i sin definisjon av "trapper", så byggherrer er klokt å feile på siden av forsiktighet og inkludere noen form for rekkverk i deres Trapp-byggeplaner, å overholde alle lover.

Utvendige trappen

Mange lover definerer utvendige trappen som har mer enn fire trinnene, gi byggmester litt spillerom om å legge til rekkverk. Men det fortsatt ville være klokt å inkludere noen form for rekkverk, men typen rekkverk er mer krevende. For eksempel et enkelt bord Hammer over et par støtter ikke betraktet som en faktisk jernbane, fordi styret ikke tillater en tilstrekkelig grip overflate. Metallisk-basert rails og plast eller tre rekkverk festet til veggen av metall avstivninger er typisk- og trygg-valg.

Innvendig trapp

Foruten beliggenhet er den eneste forskjellen mellom utvendig og innvendig trapp trinn teller. Innvendig trapp er i de fleste jurisdiksjoner, definert av en struktur som inneholder mer enn ett trinn. Rekkverk skal kunne bli grepet komfortabelt av alle, fra eldre for små barn, og må foretas en akseptabel materiale.

Andre hensyn

Noen byggforskrifter gå et skritt lenger og definere bruk av guardrails versus rekkverk. Noen jurisdiksjoner krever for eksempel guardrails på plattformer som toppen av ved 30 inches eller høyere og må stå for å hindre personer sklir under skinnen. To sett med rekkverk må også kjøre lengden på en trapp på hver side bør trinnene måle 88 inches eller mer over lengden på hvert trinn i trappen.