Når starter røde solnedgang Maple spirende?

January 9

Hvis du leter etter et tre med strålende farger hele året, kan du vurdere Red solnedgang lønn treet. Denne kultivaren er ikke bare prangende når bladene blir røde høsten; Det produserer også lyse røde knopper tidlig på våren. Red solnedgangen er lett å vokse og tolerante med mange grunnforhold, gjør det en levedyktig og fargerike landskap tillegg alle år lange.

Våren spirende

Det lille røde knopper og blomster av Red solnedgangen lønn vises i mars eller tidlig våren og er en av de første tegnene på at våren er på vei. Disse strålende røde knopper er et særtrekk ved treet sammenlignet med andre maple varianter. Snart vil hundrevis av blomster dekorere treet i påvente av varmere dager. De små blomstene dekker treet for uker før bladene vokser i slutten av våren.

Høstfarger

Når bladene dukker først opp i slutten av våren, er de ofte røde før de bli grønn. De vil slå skinnende grønne sommeren, men deretter endre til en briljant rød farge i slutten av oktober. Hint av oransje og gult i høstfarger av denne lønn hjalp gi den navnet på "Solnedgangen." Selv endene på grener og kvister ta på en rød tone. Bladene er store, stjerneformet og forblir på treet med denne fargen i minst tre uker, og er en av beste farge endring høst trær.

Omsorg

Red solnedgang maple vokser best i full sol til delvis skygge. Den trives i våt jord, men tilpasningsdyktige til mange andre typer, inkludert tunge jord. For best resultat, sviske din Red solnedgang lønn sovende perioder i høst eller tidlig på vinteren. Du kan også beskjære når bladene er fullvoksen sommeren. Fokus på å opprettholde en sterk sentral bagasjerommet. En hardfør treet, Red solnedgang maple er ikke spesielt utsatt for insekter eller sykdommer og er tolerante flom forhold.

Beskrivelse

Dette lønn utvalg kan vokse så høyt som 50 til 60 fot og har en oval-formet spredning nå 40-50 fot modenhet. Jevn grå bark vises på yngre prøver. De røde fruktene er populære blant fugler og ekorn. Red solnedgang maple er en veldig vanlig og populær treet over hele USA, spesielt som fall farge variasjon. Med sin symmetriske og store baldakin er treet utmerket som en tre eller fôr fortau.